מאוהבת בחבר לשעבר עדיין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוהבת בחבר לשעבר עדיין?
    תכלת
    17/04/2013

הי,
    אני ובן זוגי לשעבר נפרדנו לפני שלוש שנים ומאז לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית וגם לו לא הייתה. לא היינו בקשר בשלוש השנים הללו כלל ולאחרונה דיברנו קצת ונפגשנו פעם אחת. אני התחלתי להרגיש את כל התחושות של העבר ותוהה אם זה בגלל שאני עודי מאוהבת בו או שזה בגלל שחסר לי מישהו בחיים והוא ממלא את החלל. מפחדת לבדוק זאתלעומק כי הוא פגע בי בצורה מאוד רצינית ואני לא רוצה להפגע שוב. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת בחבר לשעבר עדיין?

הוספת תגובה

• מאוהבת בחבר לשעבר עדיין? - תגובה

מורן זיו-אש
    20/04/2013

שלום לך,
    קשה לדעת מה מעורר אצלך את תחושות העבר, יתכן כי זה שילוב של שני הגורמים שציינת ויתכן כי ישנו גורם אחר. ברצוני להתמקד דווקא בפחד שלך להיפגע ממנו שוב. אני מרגישה ממך את המשיכה אליו אך גם את החשש הגדול. את מכירה אותו, את עצמך וכן את מאפייני הקשר ביניכם... האם הסיכון לפגיעה שלך משתלם?

בהצלחה,
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה

לירון
    29/04/2013

בינתיים חזרנו לקשר ואני כבר מרגישה שאני על סף פגיעה. כנראה זה לא משתלם אבל כן, יש לי עדיין המון רגש אליו ואני לא ממש יודעת איך לפעול. הוא לא רוצה זוגיות אלא ידידות, ומנגד הפכנו לסוג של יזיזים וזה הכי גרוע מבחינתי. מה עושים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגיעה - תגובה

מורן זיו-אש
    29/04/2013

הי לירון,
    נשמע שאת זקוקה להחזיר לעצמך את השליטה. בעקבות העבר והרגשות את מאוד מושפעת ממנו ומתקשה לקבל החלטות. הוא אומר לך שאינו מעוניין בקשר כפי שאת היית רוצה, זאת נקודת המוצא שלך, שתעזור לך לקבל את ההחלטה כיצד לפעול.

בהצלחה!
    מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה