על גבולות, סטיגמות, ודעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על גבולות, סטיגמות, ודעות
    מיה
    30/04/2013

היי....אני בת 15 :)
    רציתי לדעת מה דעתכן לגבי מקרה ספציפי.
    כשנערה מעלה תמונה שלה עם בגד ים לפייסבוק(בלי שום פוקוס על איברים מסויימים), איך רואים את זה בחברה?
    כי... אני ממש מבולבלת. ומעניין אותי לדעת דווקא את ההתייחסות של זה לפמניזם.
    כי מצד אחד גדלתי בחינוך די קפדני ושמרני. ומצד שני חברות שלי גורמות לי להבין שאין בזה משו רע. אבל אני די חצויה.
    אם תחפשי להסתיר את הגוף שלך וכביכול להתבייש בו, זו לא בדיוק המטרה של הפמניזם. מצד שני גם לא להשתמש בגוף שלך יותר מדי. או שאני טועה?
    איפה הגבול?
    הרי יש מלא סטיגמות על זה שאם בנות מעלות תמונה בבגד ים, הן שרמוטות. וזה הגיע למצב שאני חושבת עם עצמי שעה וחצי אם להעלות את התמונה או לא.
    ויותר מזה, אם קיבלתי מחמאות- הרגשתי רע. לא קיבלתי אותן. הרגשתי שאני עושה מעשה רע ואני יוצאת זונה או משו כזה.
    אז מעניין אותי לדעת איפה הדיעה שלכן בעניין הזה, חשוב לי לשמוע דעות שבאות ממקום פמניסטי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על גבולות, סטיגמות, ודעות

הוספת תגובה

• על גבולות, סטיגמות, ודעות - תגובה

מורן זיו-אש
    01/05/2013

שלום לך,
    הפמיניזם מדגיש את הבחירה החופשית, לפעול ולהתנהג מתוך מקום מודע, מתוך יכולת אמיתית לבחור את דרך הפעולה שלך ולחיות חיים אותנטיים ללא קשר אם מדובר באישה או בגבר.

מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה