עוד שאלה מגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה מגבר
    מירי
    30/03/2008

לאחרונה היכרתי כמה בנות אבל הרגשתי כאילו זה לא זה מבחינת המראה - כלומר הרגשתי שהן לא יפות מספיק בשבילי. גם אתמול בערב יצאתי עם אחת יפה ובכל זאת אני כאילו מחפש מישהי יותר יפה.

רציתי לדעת - האם להתפשר על בחורה נחמדה ולחיות בדיסוננס קוגנטיבי, או האם לחכות לבחורה מדהימה ולבינתיים לחיות בדיסוננס קוגנטיבי.
    בעצם אני שואל, האם כדאי להתפשר כשנכנסים לקשר או לא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה מגבר

הוספת תגובה

• מה פשר הקשר

איילת לחמי
    30/03/2008

הי מירי

אני מאמינה שבתוך שאלתך טמונה כבר התשובה-
    יצירת קשר עם אדם הוא מצב של רצון לחלוק את זמננו, מחשבותנו ורגשותנו עם אדם אחר
    "לקשור גורלות...". במצב של חוסר שלמות התחלתית לא תמצא את המוטיבציה לחלוק באמת ולהיות באמת עם אותו אדם- פשרה הוא לא שאיפה שלנו בתהליך התאהבות שהינו תהליך של רצון להגיע לשיא.

לכן אני חושבת שהשאלה שלך צריכה להיות- מה אני מחפש בקשר- מה יותר חשוב לי?
    אני גם מאמינה שתוכל למצוא אישה שתהיה גם נחמדה וגם יפה ובקיצור מישהי שבאמת תמצא חן בעיניך ולא תצטרך להתפשר

ספר לי על עצמך קצת יותר ועל קשרים זוגיים שהיו לך-
    האם התאהבת? האם היית בקשרים ארוכים? בן כמה אתה? ועוד

ספר לי ונמשיך משם

לילה טוב
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין איך אתה נראה?

בילבולית
    27/12/2008

והאם בכלל בחורה סופר יפה תצא איתך או תחפש לה סופר יפה?אה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה