תעזרו לי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי?
    צריכה עזרה..
    31/03/2008

או קי.. זה יהיה די ארוך..
    עכשיו אני בכיתה ח'.. שנה שעברה היה ילד אחד בכיתה שלי שמממש אהבתי.. אני הייתי אז "קטנה" וסיפרתי לחברות שלי ולידיד שלי.. בסוף התברר לי שהילד שאני אוהבת יודע מזה..(גם מכמה חברות וגם מהידיד).. אני לא דיברתי איתו על זה אבל שנינו ידענו על זה..(לא עשינו עם זה כלום כי הוא לא הרגיש כלפי כלום)..נ.ב.:ישבתי לידו כמעט כל השנה שעברה..
    השנה עוד פעם הושיבו אותי לידו.. בהתחלה עדיין אהבתי אותו אבל אם הזמן זה התחיל לעבור לי(כי ידעתי שלא יצא מזה כלום) ומה שנישאר מהרגשות היה קצת חיבוב.. לפני שבוע בערך.. הוא כתב לי בSMS שהוא אוהבת אותי.. בהתחלה חשבתי שהוא וחבר שלו צוחקים עלי אז לא הגבתי.. אבל אח"כ התגלה שזה נכון..והתכתבנו כל יום..הרגשות שלי אליו די חזרו..(לא עד הסוף..)עכשיו אנחנו חברים(הוא הציע לי והסכמתי.. מקווה שעשיתי נכון..).. הבעיה שלי היא שבSMS הוא ממש פתוח, מדבר הרבה, לא מתבייש.. ובבי"ס הוא לגמרי שונה..:לא כ"כ חברותי.. בקושי מדבר..(בין הקטע שהוא אמר שהוא אוהב אותי וזה שהוא הציע לי חברות עבר בערך שבוע ובזמן הזה היה ביננו מין מתח כזה.. עכשיו כשאנחנו חברים אני לא מרגישה ממש הבדל בין אז כשהיינו ידידים ועכשיו..)
    מה אני עושה? אני חושבת שכדי לחכות אם זה קצת ואם לא יהיה כלום אז להיפרד.. אבל אני די אוהבת אותו..
    סורי על המגילה.. תעזרו לי..(נ.ב.: זה החבר הראשון שלי.. ותיארתי לעצמי שכשיהיה לי חבר זה יהיה אחרת..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי?

הוספת תגובה

• ציפיות

איילת לחמי
    31/03/2008

הי יקרה

איך קוראים לך?
    ראשית אני רוצה להגיד לך שטוב שכתבת "מגילה"- מכיוון שככול שיש יותר פרטים אני יכולה להבין את העולם שלך יותר טוב אז תודה לך!
    ושנית מזל טוב חבר ראשון עולים כל אי הוודאויות האפשריות של קשר זוגי

לגבי שאלתך-
    נראה לי שיש לך רגשות וציפיות מגובשות מקשר עם חבר- כפי שאת כותבת "זה החבר הראשון שלי.. ותיארתי לעצמי שכשיהיה לי חבר זה יהיה אחרת."
    והשאלה היא למה ה לא תואם לציפיות שלך? מה את מצפה מקשר?

אני מציעה שתנסי לדבר איתו ולהעלות בפניו את הציפיות שלך כמו - שיהיה יותר חברותי בתוך בית הספר- שיתן לך יחס מיוחד וכו

יחד עם זה אני מציעה גם לך לא להשאיר את הכדור בידיים שלו ולנסות ולראות האם את מתייחסת אליו אחרת בבית הספר? האם את נונת לו יחס מועדף?

עני לי על השאלות ונמשיך משם
    בהצלחה
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה