צחוק הגורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צחוק הגורל
    דנה
    26/01/2014

זו הייתה הודעתי כאן לפני שנתיים
    קשה לי לכתוב ולתאר את מה שאני מרגישה. אני פשוט מתביישת במחשבות שלי ובחוסר העשייה שלי ובדכאונות שלי שקמים כל פעם מחדש. לרגע אני מרגישה חזקה ופורצת דרך ולרגע אני מרגישה שהכל אבוד ומגעיל.
    קשה לי מאוד עם העובדה שביום הולדת הבא אחגוג 40 מרגיש לי נורא ואיום- קמטוטים שמתחילים, לא ירצו אותי בעבודה, אהיה אמא מבוגרת לילדים שלי.
    כל מה שכתבתי נשמע כמו בכי אחד גדול אבל לא זו לא המטרה. אני רוצה לקום על הרגליים ולסדר את החיים שלי וקשה לי קשה לי מאוד.
    תודה על ההקשבה!

היום לקראת יום הולדת 42 לא השגתי כלום ונשארתי עם אותם מחשבות מטופשות ואף גרוע יותר. כולם התקדמו מסביב ואני נשארתי מאחורי. כנראה שתכלית חיי היא רק לבכות ולא לעשות וככה מתמצים החיים ואני צופה בהם. אף פעם לא ראיתי את עצמי כותבת דברים טובים לגבי העתיד. זו אני שרציתי להיות גננת או לחזור להיות מורה. בסוף הבת שלי הלכה לבית ספר והביאה עליי דברים לא טובים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צחוק הגורל

הוספת תגובה

• צחוק הגורל - תגובה

מורן זיו-אש
    02/02/2014

שלום לך מירי,
    אני מודה שעצוב לי לקרוא את דבריך... נשמע שאת זקוקה ליותר מהדברים שאכתוב לך כאן בפורום. אני ממליצה לך לפנות ליעוץ או טיפול

שיהיה בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה