אוהבת נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת נשים
    חגית
    08/04/2008

שלום לכן, רציתי לשמוע חוות דעת, אני לעיתים פוגשת נשים שמאד מרשימות אותי ואני חשה אליהן סוג של משיכה, איני יודעת להגדיר זאת כיון שמעולם לא חוויתי קשר מיני עם בחורה, אך נראה לי כי קל לי לאהוב יותר נשים מגברים, אני נמשכת גם לגברים, אך אליהם קשה לי יותר להתחבר. מה דעתכן, איך אני יכולה לדעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת נשים

הוספת תגובה

• אני יודעת על מה את מדברת הייתי שם

מישהי שהייתה
    08/04/2008

ואת מיתבלבלת קצת בין משיכה לרגשות אחרים לדעתי עצם העובדה שאת ליפעמים נימשכת לנשים כי יותר קל לך להיתחבר לנשים מאשר לגברים זה לא טוב,גם אני הייתי ככה פעם עד שהתחלתי להיקשר יותר לגברים (במיקרא) וההעדפה הזאת פשוט נעלמה ליפעמים אנחנו מתחילים לירצות משהו (בלי קשר למשיכה או זוגיות) כי נוח יותר איתו כשזה מגיע לזוגיות זה ניהיה הרסני יש אנשים שאם בני ובנות הזוג שלהם שנים בעוד שהם לא ממש אוהבים אותם אבל לא נוח להם להיפרד מכל מיני סיבות וזה פסול מהיסוד,דבר דומה גם פה יכול ליהיות שאת נימשכת לנשים כי יותר נוח וקל לך להיתחבר אליהן,תאמיני לי עזבי אותך מנשים בכל הנוגע ליחסים זה הרבה פחות נוח וכך זה אצל כל אחד קל בתור ידידים קשה בתור זוג,אם את שואלת למה אני אומרת לך את זה פשוט מאד גם לי היה מיקרא מאד דומה לשלך וכולם אמרו לי ללכת על זה ובמשך הרבה זמן לא הבנתי מה אני עושה איתן זה כבר לא היה מה שהיה פעם (ניסיתי אם כמה נשים 4 בערך) ואני כבר לא הבנתי מה משך אותי בהן ,בקיצור אני מקווה שהבנת שזה יכול ליהיות מאד מבלבל ואף ליפגוע בך אם לא תנתחי את המשיכה שלך כראוי...כל טוב :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים או גברים או גם וגם

איילת לחמי
    08/04/2008

חגית יקרה שלום,

תודה על השיתוף בנושא כה אישי
    נראה כי את נמצאת בלבטים עמוקים בדבר זהות. מדובר בהתלבטות משמעותית וחשובה.

משיכה מינית יכולה להיות כלפי מין אחד או כלפי שני המינים גם יחד
    ייתכן כי הנשים שאת פוגשת מרשימות אותך ושאת נמצשכת אליהם מינית. ייתכן גם כי הם מרשימות אותך אך היית רוצה בקרבה שלהן שאינה מינית....

על מנת שנמשיך הייתי רוצה להבין ממך מדוע את רושמת כי נראה לך קל לאהוב נשים יותר מגברים והאם זה קשור לעובדה שיותר קל לך להתחבר לנשים

נתכתבה...
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה