פחד ליזום שיחה עם גברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ליזום שיחה עם גברים
    יפעת
    13/04/2008

שלום, קראתי והתרשמתי מהשיתופים פה והעזתי לשאול גם אני.
    אני לא נמצאת במערכת יחסים הרבה זמן ונראה לי שאיבדתי את כל הביטחון.
    לפעמים אני רואה מישהו שממש מוצא חן בעיני ואין לי אומץ אפילו להישיר אליו מבט, לפעמים אני מציצה לכיוונו, לעיתים רחוקות אני מביטה ומחייכת, אבל ברגע האמת אני נבוכה ולא חושבת ברצינות אלא שקועה בביישנות ורק אחרי אני מרגישה החמצה, או פספוס וחושבת אם יכולתי לעשות את הדברים אחרת.
    אני מאמינה שאני משדרת משהו מופנם ואולי בגלל זה גברים לא יוצרים איתי קשרבעצמם ומתחילים איתי לעיתים רחוקות. איך אני מתרגלת העזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ליזום שיחה עם גברים

הוספת תגובה

• יש לך את זה

איילת לחמי
    15/04/2008

יפעת יקרה,

וואו- איזו כנות וישירות את מפגינה בשאלה שלך - את מפרגנת ומפרטת ולא הולכת סחור סחור אלא שואלת את מה שעל ליבך. שאלה מסוג כזה יכולה להראות לך שיש בך העזה. אך כנראה כפי שאת מתארת את משדרת את ההעזה הזו רק במצבים מסוימים או שאינך משדרת העזה במקרים אחרים.

אני מאמינה שיש בכולנו את כל התכונות שאנו חפצות בהן. במידה ואת רוצה לתרגל את ההעזה שיש בך גם מול גברים עלייך למצוא את המקומות בהם את נועזת וישירה ולנסות ולהבין איך את עושה את זה שם על מנת לשלוט בזה ולהתנהג כך גם במצבים אחרים.

על מנת להתחיל - אשמח שתחשבי באילו מקרים את נועזת וישירה וספרי לי עליהם

שיהיה בהצלחה
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה