מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד ליזום שיחה עם גבריםיפעת13/04/2008
שלום, קראתי והתרשמתי מהשיתופים פה והעזתי לשאול גם אני.
אני לא נמצאת במערכת יחסים הרבה זמן ונראה לי שאיבדתי את כל הביטחון.
לפעמים אני רואה מישהו שממש מוצא חן בעיני ואין לי אומץ אפילו להישיר אליו מבט, לפעמים אני מציצה לכיוונו, לעיתים רחוקות אני מביטה ומחייכת, אבל ברגע האמת אני נבוכה ולא חושבת ברצינות אלא שקועה בביישנות ורק אחרי אני מרגישה החמצה, או פספוס וחושבת אם יכולתי לעשות את הדברים אחרת.
אני מאמינה שאני משדרת משהו מופנם ואולי בגלל זה גברים לא יוצרים איתי קשרבעצמם ומתחילים איתי לעיתים רחוקות. איך אני מתרגלת העזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך את זה
איילת לחמי15/04/2008יפעת יקרה,
וואו- איזו כנות וישירות את מפגינה בשאלה שלך - את מפרגנת ומפרטת ולא הולכת סחור סחור אלא שואלת את מה שעל ליבך. שאלה מסוג כזה יכולה להראות לך שיש בך העזה. אך כנראה כפי שאת מתארת את משדרת את ההעזה הזו רק במצבים מסוימים או שאינך משדרת העזה במקרים אחרים.
אני מאמינה שיש בכולנו את כל התכונות שאנו חפצות בהן. במידה ואת רוצה לתרגל את ההעזה שיש בך גם מול גברים עלייך למצוא את המקומות בהם את נועזת וישירה ולנסות ולהבין איך את עושה את זה שם על מנת לשלוט בזה ולהתנהג כך גם במצבים אחרים.
על מנת להתחיל - אשמח שתחשבי באילו מקרים את נועזת וישירה וספרי לי עליהם
שיהיה בהצלחה
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)