מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתמר16/04/2008
היי בנות,
יש לי בעיה קשה ,
סליחה מראש על הבוטות.
בן זוגי מזה שנתיים כל הזמן לוחץ עלי לבצע מין אנאלי איתו. ניסיתי פעמיים וזה כאב.
מסתבר שזו הסטייה הכי גדולה שלו והפנטזיה של חייו. הוא כל פעם שאנו שוכבים מזכיר את זה.
אני לא יודעת כיצד להתגבר על הבעיה.
אני אוהבת אותו ולא רוצה שזה יגרום לנו לריב, אבל אני רואה שזה עומד לקרות
מה לעשות?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבוד הדדי
איילת פדה16/04/2008תמר יקרה
את אכן שוטחת בפנינו דילמה לא פשוטה.
שאם מתעלים מעל המקרה הספציפי, ניתן לראות כאן מקרה טיפוסי של צרכים שונים של בני זוג.
לבן זוגך יש צורך מסויים, שלך לא מתאים לספק. ולך יש צורך שהוא יכבד את זה שזה לא מתאים לך ושלא יחזור ויזכיר את זה כל פעם שאתם באינטימיות. אין לי ספק שזה הורס לשניכם את החוויה.
אני חושבת שכדאי שתדברו על כך באופן גלוי ופתוח, כפי שניכר שיש לך את הכישורים לעשות.
ולא במהלך יחסי מין, אלה בשיחה נינוחה ומאפשרת.
בזוגיות צריך להיות כבוד הדדי, ובהיבט של הצרכים - לשניכם יש צורך כאן. לו צורך מיני מסויים, ולך צורך בכיבוד החוויה שלך בהקשר זה. זה תהליך הדדי ולא חד צדדי - שלו יש צורך ועלי לספקו.
וזו הנקודה שחשוב לי להדגיש כאן,
כי מדבריך אני מקבלת את ההרגשה, שאת מרגישה שאת אחראית לבעיה. הבעיה היא של שניכם באופן הדדי - לשניכם יש צורך שדורש התייחסות.
הצורך שלך הוא בהבנה שלו את החוויה שלך, את הניסיון שלך ונכונותך או אי נכונותך להמשיך בכיוון זה, (במידה ותרצי להמשיך לנסות אולי כדאי לכם להתייעץ בסקסולוגית).
במידה והחלטת שלא מתאים לך לנסות יותר, הצורך שלך הוא שהוא יכבד את החלטתך והצרכים שלך בקשר האינטימי בלי להמשיך ללחוץ לכיוונים שלא מתאימים לך.
בבקשה עדכני אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה תנסי את זה
שני17/04/2008זה לא נורא כפי שאת חושבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכי על זה, מתרגלים...
בילבולית27/12/2008רציני, אחרי כמה פעמים מתרגלים, לא כזה סיפור אולי אפילו תהני, יש לי חברה שמוכנה רק ככה כי ככה היא נהנית יותר. דבר שני, תהיה יותר חכמה תבקשי גם משהו בתמורה שיפצה אותך. ככה לא תרגישי מנוצלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)