מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תקועה בחייםמיוחדת18/04/2008
היי אני בת 26 וחצי רווקה פלוס ילד כרגע אינני עובדת מקווה שאחרי החגים אמצא משהו אני ממש צריכה עזרה זה ממש יוצא ממני אינני יודעת איך לחיות לא יודעת להעריך את עצמי נכונה אני בחורה חייכנית חברותית מדברת עם אנשים אבל לעצמי אני מאוד חסרת ביטחון הייתי אומרת גם לגבי עבודה אינני יודעת מה אני ומה אני רוצה ובכלל מהחיים אני צריכה עזרה בהתמודדות עם החיים אני כל הזמן עוצרת את עצמי ולוקחת דברים קשה דוחקת לפינה וממשיכה כאילו לא היה איך ואיפה אפשר ללכת לאיזו סדנא אשר תעזור לי בתהליכי החיים הייתי קוראת לזה משבר רציני בגיל צעיר מאוד אולי בגלל שגדלתי לבד ו2 הוריי נפטרו הכל השפיע עליי כי לא היה לי דמות חזקה לא היה לי ביטחון מגיל צעיר אנא אשמח לתשובתכם כי אני באמת הגעתי למצב אשר אינני יכולה להמשיך כך וגם לבני היקר לא מגיע אמא אשר היא לא לעצמה ולא לו בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכאן אפשר רק לצמוח
איילת פדה21/04/2008יקרה
תודה על פנייתך. אני מתחברת למה שאת כותבת, ובעיקר לאחריות שאת לוקחת בפנייתך לגבי עצמך כאישה צעירה שכל החיים לפניה, וכאם.
כתיבתך מראה על מודעות, יכולת התבטאות טובה ולקיחת אחריות - שילוב של שלושה דברים שיעזרו לך להתקדם בחיים.
השלב הראשון שאני מציעה הוא שתפני ליעוץ אישי.
בקופות החולים יש יעוץ פסיכולוגי, וכן אם תרצי אוכל להמליץ לך על אנשי מקצוע טובים, באזור המרכז. חשוב שתפעילי שיקול דעת ותבחני את האדם שאת נעזרת בו - האם הוא מתאים לצרכיך.
וכאן הבחינה מאוד פשוטה - אם יש ספק, אז אין ספק. חשוב שתרגישי טוב בפגישה, בטוחה ומוגנת, ומקבלת ערך מוסף.
יועץ שיאמין בך ויעזור לך לקבל בחזרה את האמונה בעצמך, ביחד עם הכוונה קלה,
זה כל מה שאת צריכה בנוסף למעלות שציינתי פה, שניכרות מדבריך.
שיהיה לך בהצלחה
ניכר שאת לקראת סדר הפסח של חייך
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)