שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טדי
    22/04/2008

שלום רב, אני בן 28 גבר נאה.
    אני בררן ואני מחפש בחורה מיוחדת לטעמי במראה ובאופי. עד שאני אמצא אותה אני בהתלבטות קשה. אני הרי חייב לשכב מדי פעם - אני גבר.
    אז שאלתי אליכן היא: האם לצאת עם בחורה שאני יודע מלכתחילה שאני לא רוצה, להשכיב אותה ואח"כ ולהגיד לה שזה לא זה?
    האם זה דבר שיפגע בכל בחורה, או שיש כאלו שדווקא יזרמו עם הרעיון? מה דעתכן על גברים שעושים את זה?
    תודה רבה על כל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• איכככסס גועל נפש

שני
    23/04/2008

טוב שיש גם גברים שונים ממך ושמכבדים בחורות (להבדיל ממך).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול בקלות לימצוא בחורות

איש הקש
    23/04/2008

שמחפשות רק סקס לא כולן רוצות רק אהבה או משהו יש הרבה שישמחו רק לישכב איתך ליגמור וללכת,לשני סטוץ של סקס בילבד הוא לא משהו שמשפיל נשים אני בעצמי ניפגעתי מאחת כזאת ששכבה איתי ואחר כך ניזכרה לומר לי שזה היה רק סקס ואני חשבתי שיצא מיזה משהו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיש הקש - קצת הבנת הנקרא...

שני
    23/04/2008

הוא התכוון להערים על בחורה בכך שהוא ישכיב אותה בלי להצהיר על כוונותיו האמיתיות כבר בהתחלה ורק לאחר שיקבל את מבוקשתו יגיד לה שזה לא מתאים לו. מזה נגעלתי. אני לא צדקנית. אם ישנן בחורות שמתאים להן סטוץ - שיבושם להם. אבל להוליך שולל בחורות - זה כבר משהו אחר חמוד שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבר גבר!!!!

בילבולית
    27/12/2008

יש לי כמה שאלות אני אודה אם תענה בכנות, מעניין אותי הנושא מאוד.(אני לא פמיניסטית אני דווקא מבינה גברים טוב) 1. אם בחורה שוכבת איתך בדייט ראשון או שני בלי כל מחשבה על מחר ובקלות דעת, אז אולי היא שוכבת ככה עם כל אחד ועם כולם, ולך תדע מי היה שמה אתמול? מה מצאתה את האיבר שלך בזבל כדי שתכניס אותו לכל מקום? 2. מה עם לעשות ביד? בלי סצנות פרידה? בכי? לך תדע על מי תיפול? אולי היסטרית אובססיבית או מטרידה? 3. איפה הכבוד? גבר? 4.אני מבינה שיש נשים קלות להשגה שרק צריך להשקות אותם אלכוהול להגיד מילים יפות והן פותחות רגליים, זה התחיל מאיפשהו לא? אולי מזה שהמון גברים עשו כזה תרגיל והאישה מאוד רוצה בן זוג ולא תמיד חושבת ישר על שקר, אבל אתם בשלכם! 5. למה שלא תנסה להתאפק איזה חודש? להכיר מישהיא ולא ישר לקפוץ למיטה, רק לצאת להכיר, לדבר? אולי יתברר שהיא מה שחיפשת ואף יותר? ואולי תפספס הזדמנות כזו בזה שתשכיב אותה ותזרוק בבוקר ולא תדע אפילו שזו האחת? 6.למה אתה חושה שתמצא מישהי ראויה לך עם אתה קודם כל לא מכבד? כבוד הדדי גבר גבר! לא בזין להתאמץ ולהשקיע אההה? אז כנראה שלא מגיעה לך בחורה טובה, אולי מישהי כמוך שתרגיש פעם אחת מה זה! אל תפגע, אני מבינה את הצורך הפיזי שלך, אבל קודם כל תכבד את עצמך!!! אני לא יודעת בן כמה אתה, כל הרשום מעלה רק דעה לא לקחת אישית, אני עצמי עברתי גברים כמוך, אבל למזלי כל אותם הגברים נכון להיום היו מתים להיות במקום של בן זוגי ומקנאים קנאה ירוקה כי הוא טרח להכיר מי אני לפני שהשכיב, והוא קיבל בחורה זהב ששווה כבוד. אשמח לשמוע מה דעתך ולהרחיב בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה