בגידת נשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידת נשים
    המאוששת
    28/05/2007

קודם כל הקהילה הזאת נראית כמו מקום שיכול להיות נחמד, אבל למה היא ריקה כל כך?
    הסיפור שלי התחיל עם גבר, בואו נקרא לו ש. שהמיס לי את הלב והיה גם פצצה במיטה. אבל אומרים שכל אהבה גדולה אפשר לכבות עם נשיפה קטנה (קראתי את זה איפשהו), וזה מה שקרה לי. האמת זאת לא היתה נשיפה קטנה - זאת היתה אחת החברות הכי טובות שלי מהאוניברסיטה שהחליפו איתו SMSים ועוד כמה דברים.

אני מה זה מקנאה בגברים לפעמים. גברים הם הרבה דברים שנשם אומרות עליהם - הולכים אחרי הזין, לא הכי עמוקים, פשוטים , גסים, אבל יש להם בטקע אחד יתרון משמעותי עלינו, הנשים- הם חברים הרבה יותר טובים. תראו לי גבר אחד שעוזב את החברים שלו בגלל אשה אחרת. יש כאלה? אין מצב לעומת זאת כל בבחורה שנייה תעזוב את החברות שלה ברגע שהן יכנסו למערכ זוגית וילכו אחריו. למה זה? גברים אולי יבגדו בנשים, אבל הם לא בחברים שלהם.

יש מצב ששמתי את ש. מאחורי כבר, עברה איזו תקופה והרבה ג'ק דניאלס, סיגריות ובכי מעמעמים זיכרון של גבר, חמוד וחתיך ככל שיהיה - אבל את הכלבה שגנבה לי אותו אני לא אשכח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידת נשים

הוספת תגובה

• המשך התאששות טובה..

איילת פדה
    29/05/2007

למתאוששת שלום.
    סיפורך נוגע ללב, וניכר שעברת תקופה לא קלה.
    לאבד אהוב, וחברה תוך כדי תהליך של בגידה - הנם תהליכי פרידה כואבים המלווים במשבר אמון רציני.
    מאוחר יותר , אם תרצי, אתאר עבורך ועבור יתר הקוראות מודל התמודדות עם תהליכי פרידה, ואנסה ביחד איתך להבין באיזה שלב התאוששות את נמצאת בגרף, ומה יוכל להקל על המשך התקדמותך לשלב שכל הכאב הזה כבר יהיה מאחוריך.
    בינתיים כבר הרשי לי לציין שהאופן שבו את מיטיבה לבטא את שעברת, ונכונותך לשיתוף הינם כלים משמעותיים בדרך לשם.
    נתראה בלילה
    איילת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפורום הזה חדש דנדש

איילת פדה
    29/05/2007

ונקודה נוספת, בנוגע לשאלתך -
    תודה על הפרגון לגבי הפורום. הוא ריק משום שהוא טרי טרי מהתנור.
    יצאנו לאוויר רק השבוע - ביום ראשון...
    שנתחדש כולנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברות יש רק ב''אגד''

מעין
    29/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הנשים

תקוה
    29/05/2007

נראה לי שכשאשה הולכת אחרי הגבר היא שוכחת את חברותיה זה בגלל היעוד והתפקיד שלה בעולם, להקים משפחה ולדאוג לבני ביתה.
    על אף שזה קצת צריך להיות הפוך, שהגבר בא אחרי האשה,
    לאשה אין זמן לחברה בגלל תפקידיה.

מאחלת לך למצוא את אהבת חייך מהר מהר,
    אולי תמצאי משהו יותר מתאים לך שזה הכי חשוב!
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על הנשים....

איילת לחמי
    29/05/2007

אנונימית יקרה
    כייף לקרוא תגובה כה אכפתית למצבם של אחרות כגון זה של "מאוששת".
    אני רוצה להציע זווית ראייה נוספת על מה שהצגת בעניין כל הנשים - ייתכן שחלק מהנשים, לאחר פרידה אינן צריכות למצוא את אהבת חייהן מיד אלא לחכות קצת, להנות מהחיים לבד, עם עצמן ואולי אפילו לחזק את הקשר שלהן עם חברותיהן.... מניסיוננו, כשזה קורה, ושלוות הנפש משודרת החוצה, אז גם האהבה לא מאחרת לבוא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה