על ההעצמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על ההעצמה
    איילת לחמי
    31/05/2007

כבר זמן רב אני הוגה במושג "העצמה נשית". יכול להיות שהמושג נולד במקום בו נשים אזרו מספיק כוח ועוצמה להקרין מעוצמתן לאחרות. אך מאחר ואין מושג "העצמת גברים", אני תוהה שמא דווקא המושג הזה מותיר אותנו מונחתות. האומנם? מחכה לתגובותיכן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    על ההעצמה

הוספת תגובה

• העצמה גברית

סנדרה רגב
    31/05/2007

מה דעתך על העצמה גברית בזמן מילואים? ניתוק מוחלט מהיוםיום, המשפחה , הפרנסה, הדאגות וגם הנחמות וכניסה לעולם אחר, עם חוקים נוקשים אמנם אבל נותן מקום להפתחות, לקבלה להתמודדות!
    סתם מחשבה שיברה לי בראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העצמה גברית

איילת לחמי
    31/05/2007

סנדרה,
    את צודקת בכך שאת מציינת את העובדה שיש מקומות בהם גברים מועצמים. אין ספק שיש אין ספור אירועי יומיום ואירועים חריגים בהם גברים מועצמים. יתרה מזו, בסך הכולל גברים אף מועצמים יותר מנשים.

אולם השאלה שלי נותרת בעינה- האם אנחנו כחברה מתייחסים לאלו כרגעי העצמה גברית? האם אנו מגדירים את הרגעים הללו, נותנים להם כותרת ומייחדים אותם? או שמא ההעצמה הגברית או העוצמה הגברית נראית לנו כמובן מאליו עד שאני מתעלמים מהתהליך בה היא קורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה