מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהראובן14/05/2008
שלום רב,
יצאתי עם בחורה 7 דייטים. שכבנו בדייט ה-6. גמרתי איתה בדייט ה-7.
היא נעלבה וקראה לי נצלן וקיללה אותי.
אני באמת לא רציתי לנצל אותה, חשבתי עליה בקטע רציני, ובסוף הבנתי שזה לא זה.
שאלתי היא: האם תמיד כשהגבר גומר עם הבחורה הוא חרא אחרי ששכבו ???!!!
איך זה יתכן. זה אומר שלגבר מותר לשכב עם בחורה רק אם הוא בטוח במאה אחוז שהוא רוצה אותה לכל החיים ????!!!!!!
אני המום ומזועזע,
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבר הוא לא חרא אם הוא גומר אם בחורה
להלה14/05/2008למה בדיוק שהוא יהיה?,ואתה לא צריך להיתמסר לה כשאתם שוכבים בדיוק כמו שהיא לא חייבת להיתמסר לך אם אחד מימכם רוצה לסיים את זה אין שום בעיה וגם אם עשיתם סקס מאה פעמים זה לא משנה אף אחד לא צריך ליהיות במערכת יחסים שהוא לא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שקיבלת החלטה נכונה ועדיין...
איילת פדה17/05/2008ראובן שלום
ראשית תודה על פנייתך הכנה והמשתפת אלינו.
מתגובתך, כנראה שקיבלת החלטה נכונה לגבי הבחורה, ולו בשל האופן שבו היא הגיבה כתיאורך;
"קיללה אותי".
אופן התמודדות שכזה למול דחיה, אינו מעיד גדולות אודותיה, ועל כן כנראה שהחלטתך הייתה נכונה.
עם זאת, במידה ואתה רוצה באמת ללמוד על אופן התנהלותך אתה,
בשביל לקחת אחריות על החלק שלך
כי כנראה היה שם משהו שמאוד פגע בה, באיך שהתנהלת,
אשמח להמשיך עמך דיאלוג זה.
אך זאת כמובן רק במידה ואתה אכן רוצה לבחון זאת - ולא רק לקבל אישור להתנהגותך.
במידה וכך אתה מוזמן לפרט לנו קצת יותר, מה היה בהתקשרות, למה החלטת שזה לא מתאים, ואיך סיימת את הקשר.
מחכה לתשובתך
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)