בנות השוט בידכן!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות השוט בידכן!!!!
    ז'אק
    02/06/2007

ממטר הנרגנות המוטח בפורום זה עלול להשתמע כי מי שמכוון את הדברים בחיים הם הגברים ולא הנשים, מה שאינו נכון. אם תבחנו לעומק את היכולות שלכן תגלו כי השוט מצוי בידיכן.

למשל, בכל הפורומים לא מצאתי אלא מקרה אחד שאשה פנתה לגברים בפניה אישית ואינטימית, לעומת זאת מצאתי גברים למכביר. כך גם בחיים שהגבר הוא היוזם ואתן קובעות אם כן או לא. צריך גם את מעט החוכמה לשלוח מסרים ברורים של "אני מעוניינת" על מנת להתניע את המנוע שלו לכווכן.

אז אם ההתחלה מצויה בידכן, הרי כל מה שנותר הוא לפתח את כושר ההשרדות השוטף, קרי, מהי הטקטיקה שתנהגו בה להשיג את המטרות האסטרטגיות שלכן.

למשל אשה שיהיו לה יותר מבן זוג אחד, אם זה מה שעושה לה את זה; או שליטה על הויגנה, היכן שזה מה שמשיג את התוצאות, ואני מתכוון בביטוי שליטה, לסגור את הויגנה, ולא לפתוח אותה כטקטיקה, אם כי היכן שזה עוזר זה לא תמיד פסול.

במילים אחרות להכין תכניות מגירה לכל מצב צפוי ולא להמצא עם התחתונים למטה (תרתי משמע) כי לא הכנתן תגובה נכונה או ראויה .

היידה..... די ליילל.... אשה, בלכתך אל הגבר אל תשכחי לקחת איתך את השוט!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות השוט בידכן!!!!

הוספת תגובה

• השוט הנשי כגבריות החדשה??!

איילת לחמי
    03/06/2007

היי ג'ק,

מה שאתה מציע כאן בעבורנו הנשים, היא טקטיקה תקשורתית השרדותית על מנת כהגדרתך "לא להישאר עם המכנסיים למטה". ועל כך תודה!

עם זאת, אני רוצה להתייחס לשתי נקודות שהעלת בפנינו: הראשונה היא ההנחה שאחד המינים מכוון את הנעשה והשני מציית לו. כאישה המאמינה ביכולת אישית של כל אדם אני חושבת כי אמירה מסוג הזה היא סוג של פאסיביות- להיות מובל בתוך המציאות ולא להוביל את המציאות. אם תקרא את ההערה מתחת המדברת על העצמה נשית תראה שגם נשים וגם גברים נופלים למלכודת הפאסיביות ונותנים למוצא המגדרי להוביל אותם.

הנקודה השנייה היא עניין השוט- בלכת אישה אל הגבר אין היא זקוקה לשוט אלא אם כן אתה מכוון בדבריך שהתקשורת הבין מינית מושתת על אלימות ובמקום אלימות של גבר כלפי אישה נמצא כעת אלימות של אישה כלפי הגבר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'ורג' ברנרד שו

ז'אק
    03/06/2007

עניין השוט הוא מטאפורה לשונית שתבע ג'ורג' ברנרד שו. אני שאלתי אותה מבלי להתייחס לתוכנה המילולי אלא לתוכנה המטאפורי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "בלכתך אל האישה, קח עמך את השוט"

איילת לחמי
    09/06/2007

ג'ק היקר

את המשפט הזה "בלכתך אל האישה, קח עמך את השוט" הגה ניטשה ממוחו הקודח.
    ייתכן מאוד ואף סביר להניח שהוא התכוון לשוט כמטאפורה. אבל העניין עומד בעינו- למה התייחס ניטשה באומרו שוט? לדידי הכוונה היא לשליטה או לדיכוי.

האם יש לך רעיון אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה