רוצה זוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה זוגיות
    שירי
    18/05/2008

יכול להיות שההרגשה הזו שגברים מעוניינים רק במין נובעת מהתגוננות, אולי ההערכה העצמית שלי אינה שלמה.

אני גרה בבאר שבע, ואני לא סטודנטית, רוב הגברים שאני יוצאת איתם, או לפחות שיצאתי איתם עד כה היו סטודנטים, אני מרגישה שאני צריכה להרגיש פחות מהם כי אני לא סטודנטית, אף על פי שאני יודעת שאני אינטיליגנטית, והמרחק ביני לבין האוניברסיטה הוא התחום הכמותי בפסיכומטרי:)

ויכול להיות שאיבדתי את היכולת לבחור בגברים בגלל ההרגשה הזו שאני לא סטודנטית, אני פחות מהם, כמו כן הסטיגמה שיש על באר שבע ועל בארשבעיות בפרט גם היא מפריעה... ברגע שאני אומרת שאני בארשבעית אני מקבלת כמעט תמיד את אותה התגובה. (שלילית)

אולי סיבה נוספת היא שאני פוגשת את הגברים הסטודנטים בפאבים סטודנטיאלים. אין לי דרך אחרת לפגוש אותם מאחר ואני לא נמצאת במסגרת הלימודית.
    ובפאבים האוירה מלאת האלכוהול היא מינית מלכתחילה כך שכבר מראש מי שמתחיל איתי לא רואה בי פוטנציאל לחברה אלא לשותפה לאותו לילה.

זה מה שהיה עד עכשיו, אני לא מכירה זוגיות... אני לא יודעת איך עושים את זה.
    איך אני מנתבת את העניין לכיוון זוגיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה זוגיות

הוספת תגובה

• במעקב אחר תשובה עדיין..

שירי
    19/05/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נבואה שמגשימה את עצמה

איילת לחמי
    20/05/2008

הי שירי

את מתארת מצב בו גברים שאת יוצאת איתם מעוניינים רק במין ולא בזוגיות וזה למעשה סותר את מה שאת רוצה- קשר ארוך וזוגיות יציבה.

כמו כן את מזהה נכון שבאווירה בה את פוגשת את הסטודנטים הללו אין הרבה מקום להכרות אישית ומלכתחילה המטרה התוצאה הברורה לכולם היא מין

ולכן אני רוצה לשאול אותך כה שאלות:
    1. היכן את יכולה להכיר בנים למטרות זוגיות שלא בפאבים?
    2. תנסי לתאר לי איך את מרגישה כאשר את מכירה גבר סטודנט שאינו במקור מבאר שבע

מחכה לתגובתך
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה