מה אני מרגישה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה אני מרגישה
    שירי
    20/05/2008

היכן אני יכולה להכיר גברים למטרות זוגיות..

מאחר ואני גרה בבאר שבע ואין כאן יותר מידי תערוכות, מוזאונים, קונצרטים.....

המקום שאני יכולה לחשוב עליו הוא מסגרת לימודית כמו אוניברסיטה או מכללה.

אבל אני עדיין לא שם.

לשאלתך השניה, איך אני מרגישה כשאני מכירה גבר סטודנט שאני מעוניינת בו, קצת קשה לי לענות, אני אקח מקרה ספציפי שזכור לי.

אני מרגישה שאני פחות ממנו, גם כי אני מבאר שבע וגם כי אני לא סטודנטית. אני מרגישה שלא הייתי חשופה לחוויות מעניינות, תרבותיות. אני כבר חושבת על הטווח הארוך יותר, של אם תהיה פגישה נוספת, לא יהיה לי מה להגיד לו ואנחנו נתקע בשתיקה מעיקה.
    אני לא בטוחה שיש בי את התכונות שדרושות לקיום מערכת יחסים ארוכת טווח אין לי מושג אילו תכונות אלה גם מהסיבה שלא הייתה לי מערכת יחסים ארוכת טווח.

ואז, מה שהולך לי בראש : "הכרת אותו בפאב, הוא לא מפסיק להגיד לך כמה שאת סקסית, הוא לא מפסיק ללטף לך את השיער ולנשק אותך, למרות שנסית ואמרת לו שיפסיק כי את רוצה לדבר איתו, ולהכיר אותו, אבל זה החזיק בדיוק 20 שניות, אז נו טוב, אני נכנעת, אני נמשכת אליו גם, לא היה לי סקס הרבה זמן (והאמת היא , שאני לא כל כך אוהבת סקס בכלל, אני אוהבת את האינטימיות את החיבוקים יותר) ואז מה שקורה זה שאנחנו שוכבים, אני מרגישה כמו נפקנית ולא שומעת ממנו יותר בחיים.

וזה מה שקורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה אני מרגישה

הוספת תגובה

• נסי באתרי היכרויות

שני
    21/05/2008

או שמישהו ישדך לך. זה הכי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה