מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה אני מרגישהשירי20/05/2008
היכן אני יכולה להכיר גברים למטרות זוגיות..
מאחר ואני גרה בבאר שבע ואין כאן יותר מידי תערוכות, מוזאונים, קונצרטים.....
המקום שאני יכולה לחשוב עליו הוא מסגרת לימודית כמו אוניברסיטה או מכללה.
אבל אני עדיין לא שם.
לשאלתך השניה, איך אני מרגישה כשאני מכירה גבר סטודנט שאני מעוניינת בו, קצת קשה לי לענות, אני אקח מקרה ספציפי שזכור לי.
אני מרגישה שאני פחות ממנו, גם כי אני מבאר שבע וגם כי אני לא סטודנטית. אני מרגישה שלא הייתי חשופה לחוויות מעניינות, תרבותיות. אני כבר חושבת על הטווח הארוך יותר, של אם תהיה פגישה נוספת, לא יהיה לי מה להגיד לו ואנחנו נתקע בשתיקה מעיקה.
אני לא בטוחה שיש בי את התכונות שדרושות לקיום מערכת יחסים ארוכת טווח אין לי מושג אילו תכונות אלה גם מהסיבה שלא הייתה לי מערכת יחסים ארוכת טווח.
ואז, מה שהולך לי בראש : "הכרת אותו בפאב, הוא לא מפסיק להגיד לך כמה שאת סקסית, הוא לא מפסיק ללטף לך את השיער ולנשק אותך, למרות שנסית ואמרת לו שיפסיק כי את רוצה לדבר איתו, ולהכיר אותו, אבל זה החזיק בדיוק 20 שניות, אז נו טוב, אני נכנעת, אני נמשכת אליו גם, לא היה לי סקס הרבה זמן (והאמת היא , שאני לא כל כך אוהבת סקס בכלל, אני אוהבת את האינטימיות את החיבוקים יותר) ואז מה שקורה זה שאנחנו שוכבים, אני מרגישה כמו נפקנית ולא שומעת ממנו יותר בחיים.
וזה מה שקורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי באתרי היכרויות
שני21/05/2008או שמישהו ישדך לך. זה הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)