אוהבת בנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוהבת בנות
    נועה
    25/05/2008

נראה לי שאני אוהבת בנות, איני מעיזה לקבל זאת. אני נמשכת לבנים מאז ומתמיד, אך לנשים יש לי חיבור חזק כזה ולעיתים החברות מתערבבת לי עם תחושות אהבה או משיכה או לא יודעת. אולי אני אוהבת את בני שני המינים ואז זה הרבה יותר גרוע כי אף פעם לא אהיה בצד מסויים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוהבת בנות

הוספת תגובה

• חוסר קבלה פנימי או חיצוני

איילת לחמי
    25/05/2008

נועה יקרה,

למה את לא מעיזה לקבל את זה שאת אוהבת בנות?
    אנחנו בני האדם יצורים מורכבים ושונים ולכול אחת מאיתנו יש צרכים רצונות ואהבות שונות. יש נשים שאוהבות להיות עם גברים ויש נשים שאוהבות להיות עם נשים או עם נשים וגברים. הכול טבעי- הכול נורמאלי- הכול בסדר.

יחד עם זאת עדיין חשוב לי לשאול אותך- מדוע קשה לך לקבל את האהבה שלך?
    האם את לא בטוחה במה שאת מרגישה: אולי זו חברות אולי זו אהבה אולי זו משיכה מינית?
    או האם את מפחדת מהתפישות של האחרים ביחס לזה?

מחכה לתגובתך
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את מבולבלת כשריגשי ידידות מיתערבבים

מימי
    26/05/2008

אם משיכה זה בהחלט מעיד על בילבול גם לי זה קרה פעם וקרה לי שחשבתי על אחת מחברותי הקרובות באופן מיני מידי פעם אך זה עבר לי אחרי כמה זמן,נסי לחשוב על זה כמה שפחות על תעשי מיזה עניין או משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה