מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוהבת בנותנועה25/05/2008
נראה לי שאני אוהבת בנות, איני מעיזה לקבל זאת. אני נמשכת לבנים מאז ומתמיד, אך לנשים יש לי חיבור חזק כזה ולעיתים החברות מתערבבת לי עם תחושות אהבה או משיכה או לא יודעת. אולי אני אוהבת את בני שני המינים ואז זה הרבה יותר גרוע כי אף פעם לא אהיה בצד מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר קבלה פנימי או חיצוני
איילת לחמי25/05/2008נועה יקרה,
למה את לא מעיזה לקבל את זה שאת אוהבת בנות?
אנחנו בני האדם יצורים מורכבים ושונים ולכול אחת מאיתנו יש צרכים רצונות ואהבות שונות. יש נשים שאוהבות להיות עם גברים ויש נשים שאוהבות להיות עם נשים או עם נשים וגברים. הכול טבעי- הכול נורמאלי- הכול בסדר.
יחד עם זאת עדיין חשוב לי לשאול אותך- מדוע קשה לך לקבל את האהבה שלך?
האם את לא בטוחה במה שאת מרגישה: אולי זו חברות אולי זו אהבה אולי זו משיכה מינית?
או האם את מפחדת מהתפישות של האחרים ביחס לזה?
מחכה לתגובתך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מבולבלת כשריגשי ידידות מיתערבבים
מימי26/05/2008אם משיכה זה בהחלט מעיד על בילבול גם לי זה קרה פעם וקרה לי שחשבתי על אחת מחברותי הקרובות באופן מיני מידי פעם אך זה עבר לי אחרי כמה זמן,נסי לחשוב על זה כמה שפחות על תעשי מיזה עניין או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)