תקופה מבלבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופה מבלבלת
    חסוי
    28/05/2008

שלום
    אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.. כי אני בתקופה מבולבלת קצת שאפילו סדר בראש אני לא מצליחה לעשות.. אני לא עובדת כבר ארבעה חודשים
    אני למדתי מקצוע מסויים ואני מסיימת עוד מעט... זה קשור לעסק עצמאי שאני לא יודעת מאיפה להתחיל... חשוב להזכיר שדי עוזרים לי ומעודדים אותי.. אבל אני זאת שמראה שאננות ואדישות.. ולא מתקדמת. אני תקועה!!!
    כל יום שעובר אני מציבה לי דברים לעשות ולא עומדת בהם ואם אני רוצה לעשות לא יודעת איך להתחיל ואז מרגישה תחושה של בזבוז זמן ותסכול...
    לא פעם חשבתי אולי אני לא צריכה את המקצוע הזה, אולי אני לא צריכה להיות עצמאית.. כבר לא יודעת מה לחשוב
    אשמח לייעוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופה מבלבלת

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

איילת לחמי
    03/06/2008

שלום חסויה יקרה

מתגובתך נראהה כי את יודעת בדיוק מה צריך לעשות אבל מן הצד השני לא מצליחה להביא את עצמך לעשות זאת כלל.

על מנת לתת ייעוץ - אשמח לשמוע ממך קצת יותר מידע לגבי מה המקצוע שלך? בת כמה את? האם תחושת הבילבול הזו היא משהו חד פעמי או לאורך תקופה ארוכה? האם את יכולה לשים את האצבע מתי זה התחיל ולמה?

מחכה לתגובתך
    איילת לחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה