מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העצמה נשיתליאורה10/06/2007
רציתי לדעת היכן יש סדנאות מהסוג הנ"ל באזור הצפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנאות העצמה נשית
איילת לחמי10/06/2007שלום ענב וברוכה הבאה לפורום
בקשר לסדנאות להעצמה נשית התחום הנ"ל מפותח ועשיר בכול חלקי הארץ ובצפון בפרט. מגוון הסדנאות וההצע תריך להוביל אותך לשאול איזו סדנא את למעשה מחפשת- אם את רוצה ללמוד עוד על הנושא את יכולה לחפש באינטרנט או ללכת למכללת רידמן שליד טבריה אני מניחה שיש להם לוח מודעות עם היצע רב של סדנאות
אבל הדבר הטוב ביותר היא ללכת לסדנא שממומלצת מאישה שחווה אותה. אני באופן אישי לא מכירה מקום ספציפי בצפון שמעביר סדנאות שחוויתי אותן ולכן לא הייתי רוצה להמליץ. אבל אני קוראת לקוראות האחרות להמליץ אם יש לכן רעיונות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על סדנאות + קישור לכתבה
איילת פדה11/06/2007ענב
העצמה נשית זו כותרת רחבה לשלל מגוון ומרתק של נושאים.
מה היה מעניין אותך באופן ספציפי יותר?
מחר אני טסה לשבוע, להעביר סדנת העצמה נשית לנשות השגרירות באיטליה.
נושאי הסדנא קשורים למה שפרסמתי בכתבה -"[a href=http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=4521 id=link]נוסיף חזייה למדורה[/a]" שפורסמה באתר זה, תחת פסיכולוגיה והתמכרויות.
כאשר מתארגנת קבוצה, אני ושותפותי מגיעות להנחותה.
נשים שמתעניינות מוזמנות לפנות.
בברכה,
איילת פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)