מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- =\ עזרה משהו..[?]טלי15/06/2008
יש איזה בחור אחד..אחלה בחור..לא הטעם שלי אבל ממש חמוד!
הוא חיזר אחריי המון ואני כמובן לא נענתי לבקשותיו אבל מאוד נהנתי מהחיזורים,
ישלו עכשיו מישהי והוא לא מחזר אחריי יותר,
זה פשוט נורא.
אני לא מעוניינת בו..אני לא רוצה אותו..,אני רוצה שירצה אותי!
אני רק חייבת לציין שאני מרגישה קצת פתטית לכתוב זאת אבל זאת האמת,
מה גם שהוא בכלל לא הטעם שלי,סתם בחור חמוד ומשעשע..
זה דיי מחרפן!
בתקופה האחרונה הייתי יוצרת איתו קשר רק בשביל שיחשוב שיש לו קצה חוט וימשיך לחזר אחריי,אבל הוא לא..אז הפסקתי ואנחנו לא בקשר.
אני יודעת שזה נשמע נורא,אבל אני לוקחת את זה על עצמי.
מה עושים?? חח : /* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד לו שהוא מצא מישהי
שני16/06/2008שכן רוצה אותו ונענית לחיזוריו ולא אחת שהאגו שלה מנחה אותה (=את).
תניחי לו ותנסי לטפח את ביטחונך העצמי הירוד בדרכים אחרות בלי להתעלל באחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצחקת אותי
טלי16/06/2008WHATEVER
פוסטמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא שאמרתי: ביטחון עצמי ירוד
שני16/06/2008ללא כל יכולת לקבל ביקורת בונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..נחמד..(:
טלי16/06/2008מה שהגבת ממש לא הייתה ביקורת בונה יקירתי
אז אל תשחקי אותה יפת נפש
ותשמרי את הפנינים שלך למישהו אחר
לא ביקשתי שתתני לי ביקורת על מי שאני או מה שאני
רק שייעצו לי,
מסתמן מכך-את לא רלוונטית.
תודה על הניסיון הזועק -מירמור- שלך להטיח בי כמה הני ירודה,לא עובד עליי,חבל.
דרך אגב..נראלי שאת צריכה חיבוק,
כלטוב לך
ו..תחסכי ממני עוד תגובה פתטית בית היוצר "שני".
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי שהעידה על עצמה כפתאטית זו את
שני16/06/2008אז מי אנחנו שלא נסכים לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב, לא ממש יזיק אם...
שני16/06/2008תעבדי קצת על שגיאות הכתיב שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח
טלי16/06/2008אני קוראת כל תגובה שלך וזה גורם לאיי.קיו שלי לצנוח..
לכי,
חפשי מישהו שיתן לך קצת אהבה,
זה מה שחסר פה לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיואו!! איך טלי הכניסה לך!!
ע17/06/2008לא הייתי מוותרת! יאלה טלי כנסי בא!!!!! חחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכססס. שכונה.
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע - גם לך אגב לא ממש יזיק...
שני17/06/2008אם תעבדי על שיפור שגיאות הכתיב בטרם תתלהמי...
חן חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(זאת אני "ע") זה עדיף על חננה
ג'נט!!17/06/2008כמוך!! וכן אני מהשכונה!!! יש לך בעיה?!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבוד אנרגיה
איילת לחמי16/06/2008שלום טלי
אני רואה שעד שהספקתי להגיב עברו הרבה מים בנהר.. והמים לא ממש ראויים לשתייה....
אני רוצה להחזיר את השאלה ששאלת אלייך-
מדוע את זקוקה לחיזורים שלו?
על איזה צורך זה עונה לך?
יש בקשר הזה שתיארת המון הוצאת אנרגיה שלך על משהו שאני לא בטוחה שמשתלם לך
נסי לחשוב על השאלות ולהגיב ומשם נמשיך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי!
טלי17/06/2008את צודקת,אני מצטערת זה לא היה צריך להמשיך..
לעיניין. שאלתי את עצמי את שאלותייך ונרראה לי שאני מצליחה להבין מאפה זה נובע..
זה לגמרי נכון עיניין האנרגיה שמושקעת בדבר ולכן,באמת ויתרתי לבסוף.
בכנות אני חושבת שאין בחורה שלא אוהבת שמחזרים אחריה.
בכל אופן,תודה. בהחלט נתת לי כמה נק' למחשבה,עזר מאוד (:
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נובע מחוסר ביטחון איזו שאלה
שני17/06/2008בחורה בעלת ביטחון עצמי גבוה שיודעת מה היא שווה ומי היא באמת - לא תתנהג ככה. מה לעשות - אלה החיים.
בחורה עם ביטחון עצמי ירוד והערכה עצמית ירודה נכנסת לפאניקה ברגע שגבר שחיזר אחריה - מפסיק לעשות זאת.
קפיש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רוצים לישמוע אותך תחזרי לעזה!!!!
ע17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערסיתתתתתתת
שני17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנננננננהה!!!!!!!
ג'נט!!17/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחח ג'נט יא מלכה..
טלי17/06/2008עזבי אותה סתם איזה פוסטמה שעדיין לא מבינה
שאף אחד לא מעוניין לשמוע מה היא חושבת..
אמרתי לך מקודם שני מותק..את לא רלוונטית ולא אכפת פה לאף אחד מה נראלך או לא נראלך..
אז יללה מתוקה
סעי לשלום
לא יאה שנרד לפסים אישיים למרות שאת לא מותירה ברירה..אחח..המירמור. בנות..:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת המצב בעזה אנחנו יצרנו
איילת לחמי04/07/2008לשלוח בנאדם לעזה זה למעשה לומר לו - לך לחיים הנוראיים שאני יצרתי עבורך
אם אפשר לא להשתמש יותר בביטוי הזה
אני אשמח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)