מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופנועדוד18/06/2008
שלום בנות,
יש לי שאלה: מה לדעתכן רוב הבנות יאהבו: גבר עם רכב פשוט (פיאט אונו), או גבר עם אופנוע דיי מגניב (לא הארלי דייודסון אבל אופנוע חמוד).
אני בהתלבטות מה לקנות - ויש לי כסף רק לאופציות שציינתי.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה מעוניין ליקנות רכב רק בישביל
כ18/06/2008"להרשים" בחורה? זה לא מעניין איזה רכב יש לך וזה ביזבוז מיותר מאד של כסף ליקנות רכב רק בישביל להרשים מישהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו..
טלי18/06/2008חח אני מבינה את ההתלבטות שלך,
תראה,אני באמת חושבת שאתה צריך להחליט ולחשוב מה יהיה לך יותר נוח וללכת עם זה..
הריי אם תכיר בחורה ותאסוף אותה באופנוע מגניב זה יהיה מגניב אבל אחרי כמה דק' של שיחה היא תבין מי עומד מולה,
ותאמין לי אז ממש לא ישנה אם באת לאסוף אותה,
שיהיה בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ישנה לה *עם מה באת לאסוף אותה*
טלי18/06/2008חבל שאין פה גישה ל 'עריכת הודעה'..חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאויוט....
איילת לחמי19/06/2008הי טלי
אני חושבת שזה יפה שאת שמה לב לפרטים הקטנים ומוצאת את שגיאות הכתיב או את טעויות ההגהה של אנשים ומתקנת אותם- זו מיומנות שתוכלי לדרוש עליה הרבה כסף בתפקדים מסויימים
אולם, חשוב לי לומר לך שאת תצטרכי ללמוד להעיר לאותם אנשים על טעויותיהם בצורה נעימה יותר
מכיוון שהדרך בה את בוחרת לעשות את זה יש בה קצת זלזול בצד השני שטעה אולי ממהירות כתיבה אולי מחוסר תשומת לב ואולי מחוסר ידיעה
אם את רוצה להעצים אנשים כדאי שהערותייך יהיו ממקום בונה ולא ממקום פוגע
בהצלחה ביישום
איילת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיילת יקירתי
טלי19/06/2008תיקנתי את עצמי למקרה שאינך שמת לב חח
בכל אופן,
לא צריך לקחת הערות כאלה אישית מידי,
יומטוב
(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק את עצמך
איילת לחמי19/06/2008שלום דויד
אני רואה שכבר קיבלת תגובות מהבנות
אני מסכימה עם זה שקניית הרכב שלך צריכה להעשות משיקולים של מה יהיה יותר נוח לך ולא מה יהיה יותר מגניב למי שתצא איתה.
מה שאתה תאהב יותר ותתחבר אליו יותר יהיה גם מה שתקרין לאחרים ובעיקר לאחרות שתאסוף מידי פעם ברכב שלך
זה כמו למשל אם תקנה חולצה בצבע שאתה לא אוהב ותלבש אותה רק כי אתה חושב שמישהי אחרת אוהבת את הצבע- אבל אתה לא תרגיש בנוח לכשתלבש את החולצה
אז לסיום השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא:
מה אתה יותר רוצה רכב או אופנוע?
בהצלחה, איילת לחמי :* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תיקנה שום דבר בישביל בחורה
66623/06/2008"אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך!" זה לא רק שיר זה השקפה אמיתית לגבי החיים ונשים אל תיתן לאישה כלום!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אתה מביא את זה על עצמך?
איילת לחמי24/06/2008666
ההודעות שלך והתגובות שלך גורמות לאחרים להגיב אליך באחת משתי הדרכים:
1. בבוז
2. בהתעלמות ודחייה
מדוע אתה מביא את זה על עצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)