מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידידות לאהבה?הילה05/07/2008
אני בת 24 , יש לי ידיד מזה שנתיים שעוד בתחילת הקשר שלנו הרגשנו חיבור ומשיכה אחד לשני. הוא תמיד הצהיר שהו דלוק עליי ושהוא לא רואה אותי בתור ידידה ומאותה סיבה היה מתרחק ... אני לא אכחיש שגם לי היתה משיכה אליו והיה בנינו כמיה טובה. הבעיה היא שהמראה החיצוני שלו לא מצא חן בעייני.. האם יכול לצאת מזה קשר רציני לטווח הארוך ? הפחד שלי הוא שהמראה שלו יפריע לי בהמשך ויגרום לי לרצות אותו פחות , למרות שבמשך כל השנתיים היה בנינו מתח מיני וגם חיבור אנטלקטואלי מדהים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנסות ולראות
איילת לחמי08/07/2008הי הילה
את מתארת מצב שיש לי ידיד שנתיים שאיתו יש לך חיבור אינטלקטואלי ומשיכה מינית אולם שום דבר מיני לא היה ביניכם. לאחר מכן את שואלת האם יכול לצאת מזה משהו חיצוני כי מה שמטריד אותך הוא המראה החיצוני שלו.
אני מציעה שתנסי להתמודד עם מה שמרתיע אותך ממנו מכול - וזהו המראה החיצוני שלו. נסי ליצור קרבה אינטימית ותראי אם זה מרתיע אותך. אם כן כנראה שזה ימשיך להטריד אותך גם בעתיד. במידה והדבר לא מטריד אותך כיום אז כל שנותר לך הוא להמשיך איתו את הקשר ולהנות מהקשר הזה. אין מה לנסות להקדים את המאוחר- נסי לחיות את מה שקורה עכשיו.
בהצלחה ובהנאה
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)