מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, אשמח לקבל עזרה:)לא יודעת1815/07/2008
היי, חודש הבא אני מתגייסת ואני מודעת לכך שיש לי בעיה עם הביטחון העצמי שלי- אני ממש ביישנית, הגעתי למצב שלפעמים העדפתי להישאר בבית ולא ללכת לאיזשהי מסיבה מתוך חשש, שאני ממש לא יודעת מאיפה הוא הגיע לי.... בכל מקרה, הביטחון העצמי הנמוך שלי גם משפיע על חיי החברה שלי כי אני מתקשה להיפתח אל אנשים ולדבר עם אנשים שאני לא מכירה... ניסיתי לשנות את זה, לגרום לעצמי לדבר עם אנשים שאני לא מכירה, למשל בזמן המיונים לצבא דיברתי עם מישהי שעד עכשיו אני שומרת איתה על קשר טוב (בלי עין הרע), אבל ברגע שאני נמצאת באיזשהי קבוצה אני לא מצליחה לבטא את עצמי, אני פשוט יושבת בצד ולא משמיעה קול..... אני ממש רוצה לשנות את זה, במיוחד בגלל שאני עומדת להתגייס וחשוב לי לרכוש חברות חדשות, מה אני יכולה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי בת 18
דבי ברקן15/07/2008את מספרת על קשר שפיתחת במסגרת המיונים וזה מאוד יפה. יש לך כך נראה, יכולת טובה לפתח קשר אמיתי וטוב.
אני רוצה להציע לך פעולה אחת לפני שאציע פעולות אחרות.
הפעולה היא מחשבתית-קבלה עצמית.
האם ניסית לשחרר את עצמך מהמתח לקראת מפגש חברתי? נסי בפעם הבאה שאת לקראת מפגש כזה, לומר לעצמך: "אני הולכת ליהנות בדרכי שלי, אני הולכת בידיעה שאני ביישנית וזה בסדר".
לעיתים הפחד עצמו הוא שמשתק ולאו דווקא העובדה שאת אינך יוצרת קשרים בקלות.
אולי תקל עלייך גם המחשבה שזה מצוין ליצור קשר עם אדם אחד ושלא הכרחי לתקשר עם כל הנוכחים.
זו הצעתי הרראשונה, אני אשמח לקרוא הודעת תגובה או עדכון.
לגבי הצבא- לזכות בקשר אחד טוב או שניים זו מתנה מאוד גדולה. אין צורך להיות מיד במרכז העניינים. אפשר להרפות, לעבור תקופה של הסתגלות, של היכרות עם האנשים שאיתם תהיי ואז ליצור קשר עם מי שיהיי לך נוח, טבעי וטוב.
בהצלחה, דבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי, תודה:)
לא יודעת1816/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה....לדעתי...
בילבולית27/12/2008אין לך שום בעיה, את משנה אורך חיים ומסגרת וטיפה חוששת שלא תסתדרי, שכחי מזה!!!!! עובדה שיצרת קשר עם מישהי שלא היכרת, את יכולה, ואין לך בעיה, אל תכניסי לך לראש כל המתגייסים חוששים להיות לא מקובלים או ללא חברים יש חשש מאנשים חדשים קשרים חברים, לדעתי זה בסדר להתרגש. אל תחשבי על זה כלל ופשוט תזרמי, קבלי את כולם ואת הכל בחיוך! אני יותר מבטוחה שתסתדרי מצויין!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)