אני חייבת עזרה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חייבת עזרה!!!
    חסוי
    24/07/2008

יש לי בעיה שהרבה אנשים (בעיקר בנים) חושבים שאני משהו שאני לא. אני תמיד אומרת לעצמי להשאיר רושם שונה. אבל אני פשוט לא מצליחה. זה כבר עובר את הגבול וכבר נמעס לי. בגלל זה אני סובלת הרבה ולא יכולה למצוא קשר רציני. מה אני אמורה לעשות? איך משנים את מה שחושבים עלי? בבקשה תענו לי בהקדם.. אני לא יכולה יותר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני חייבת עזרה!!!

הוספת תגובה

• אנשים ומסכות

אביטל שטרית
    24/07/2008

לכל אחד מאתנו "פנים" רבות ,ובהזדמנויות שונות ,אנו מציגים אני אחר שלנו.
    את כותבת שאנשים תופסים אותך אחרת מאשר התכוונת.
    איזה רושם התכוונת להשאיר?
    ומהו הרושם שאת משאירה בפועל?
    אנשים "קולטים" ,את המסר שאנו משדרים, המסר מועבר באמצעות :מילים, אינטונציה, סגנון דיבור,שפת גוף, לבוש ועוד... .
    ספרי לי איזה מסר את מעונינת להשאיר,ונחשוב ביחד איך מעבירים את המסר הזה.

יכול להיות שאת לא רוצה לשנות את המסר ,לפעמים זה נוח שיש מסכה ,או מגן אחר שניתן להאשימו בחוסר הצלחתינו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסדר אז ככה...

חסוי
    24/07/2008

כשאני מדברת אל אנשים (=בנים) אני מאוד פלרטטנית. ולפעמים מגזימה. מחשיבים אותי כ"שובבה" וכך גם הכינוי שלי. פעם, הכמתי לעצמי לדבר בצורה גסה רק לאנשים שאני לא יכיר לעולם. אבל היום. יצא שאני מדברת ככה לכולם. אפילו הידידים הכי טובים שלי . זה הרס לי את החיים ואת השם שלי. ואני לא מצליחה לשנות את זה. כל פעם שאני מכירה מישהו אנ מספרת לו הכל. אני פשוט לא מצליחה להחביא את הסיפורים שלי. וחרי זה כולם בטוחים שאני"חרמנית" למרות אני באמת של אני דווקה בחורה שמחפשת קשר רציני ולא רוצה להמשיך יותר לעשות סתם שטויות. לא מזמן יצאתי עם מישהו. לפני זה דיברתי איתו במחשב והשארתי בטעות את אותו רושם. כשניפגשנו על הפעם הראשונה. כבר התנשקנו וקצת יותר אבל כשהוא ניסה להכניס לי ידיים העפתי אותו ועכשיו חבר שלו (שהוא ידיד טוב שלי) בא אלי ואומר לי שהאחד שיצאתי איתו מעוצבן עלי כי לא הבאתי לו. למרות שאמרתי לו לפני זה מליון פעמים שאני לא רוצה יותר שטויות ומחפשת קשר רציני. אני לא יודעת מה לעשות. חברות שלי כבר לא מדברות איתי. חוץ מאחת שכן- ואז היא הסתובבה עם בנים שאני מכירה וגם היא נהרסה אז אנחנו כבר לא מסתובבות יחד כי אני דואגת לה. שאר חברות שלי חושבות שאני איזה זונה. ושנותנת לכל אחד. וגם ככה כל הבנים בשכונה שלי ובעיר כולה. איך אנ אמורה לשנות את הרושם שהשארתי על כל כך הרבה אנשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שובבה.

אביטל שטרית
    24/07/2008

להיות שובבה זה חמוד, אבל את כותבת שאת מגזימה, מדברת בצורה גסה, מספרת לכולם על מעלליך,ואחר כך תוהה ,מדוע לא מתיחסים אלייך ברצינות.

את כותבת שסגנון זה הרס לך את השם ואת החיים, מדוע את מנהגת כך?
    מה את מרויחה מהתנהגות זו ?
    האם את חוששת שבדרך אחרת לא תצליחי למשוך בנים?
    את נשמעת לי מאוד צעירה האם זהכך?
    כל התנהגות שלנו משרתת מטרה כלשהי, ברגע שתביני שההתנהגות הזאת כבר לא משרתת אותך, או המחיר שאת משלמת ,גבוה מידי, יהיה לך קל יותר לשנות את ההתנהגות.
    נסי לענות על השאלות בכנות ונמשיך מכאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..

חסוי
    25/07/2008

אני כן צעירה- ני בת 15 שנמצאת בגוף של בת 17.. ואני לא יודעת למה אני מתנהגת ככה. זה התחיל רק השנה ואני לא מצליחה לעצור. ורק בזמן האחרון הבנתי שזה ממש לא פיתרון להיתנהג ככה. כי עכשיו אני יוצאת פשוט משהו שאני ממש לא. וזה לא שווה את זה. אמרת שזה בגלל שאני חושבת שאני לא יוכל למשוך בנים בלי זה- וזה ממש נכון. וזה גם הבעיה. אם אני כן מתנהגת ככה- ני נחשבת זונה. ואם אני לא- אני מייבשת. בנוסף יש לי איזה עיניין שאני תמיד חייבת לעשות הכל כדי שהשני יהיה מאושר ואם מישהו יבקש ממני לעשות משהו אפילו אם זה לא מוצא חן בעיני. ני עדיין יעשה את זה- כי אני לא רוצה לאכזב! אני יודעת שלא יוצא לי מזה כלום. חוץ מיזיזים חרמנים. וזה ממש לא מה שאני רוצה. ני ממש רוצה חבר רציני ואני פשוט לא מצליחה למצוא. כל אחד שאני יוצאת איתו. אפילו שאני אומרת לו לפני שאני רוצה משהו רציני. או שאחרי יבוא ויגיד שהוא לא רוצה חברה. או שיגיד ש"הוא לא בנוי לקשר כזה כי הוא סתם מניאק חרמן ושאני נחמדה ואני יוכל למצוא יותר טוב ממנו" והעינייין- שאני לא ימצא! וזה ממש מעצבן אותי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבלה עצמית

אביטל שטרית
    26/07/2008

שובבה חמודה, את משתמשת ברמיזות מיניות ובמין כדי להשיג בנים,וזה עובד,הם מגיעים לקבל את מה שהבטחת או רמזת להם.<br />אך את כמהה לקשר משמעותי וחוששת שאחרת לא תשיגי בנים.<br />אם את מעונינת בסוג אחר של קשרים עלייך לשנות את התנהגותך,ונכון שיהיו בנים שיוותרו עליך, אך אותם בנים מלחתחילה לא היו שלך.<br />עלייך ללמוד לקבל את עצמך ולהאמין בעצמך, כתבת שלא תמצאי קשר אחר,למה?<br />האם את לא ראויה לאהבה? אין לך מה להציע?<br />רשמי 10 תכונות טובות שלך ו10 סיבות מדוע כדאי לצאת עמך.<br />רשמת שחשוב לך לגרום לאחרים אושר, שזה נפלא,אך לא כשזה בא על חשבונך.<br />עלייך להפסיק לנסות לרצות אחרים ולהיות נאמנה לרצונותייך, זהו דפוס הרסני.<br />אני יודעת שזה עשוי להיות מבלבל להיות בת 15 בגוף של בת 17 <br />למדי לקבל את עצמך להשלים עם מה שאת , עמדי על ערכיך ועקרונותיך. אנשים (גם בנים)יכבדו אותך אם תכבדי את עצמך ותעמדי על דעתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

חסוי
    28/07/2008

תודה רבה על מה שכתבת. קודם כל נענה לך על השאלה &quot;מדוע לא אמצע קשר אחר?&quot; כי ככה זה. אני אומרת לך מהשטח לא משנה מה אני עושה כולם רוצים להיות יזיזים שלי אבל לא חברים שלי. במיוחד לא מאזור שלי. בחיים כשהיה לי חבר זה היה מרחוק. אחד מת&quot;א ואחד מאופקים. וזה עוד דבר שסיבך את זה. החברים האלו היו רצינים. והיה אחד שיה עסוק מידי ולא ניפגשנו אז ניפרדתי ממנו. והשני הלך לכלא.. ורק אתמול פתאום התקשר אלי.. אבל באיזור שלי. כנראה כולם שמעו עלי. ויודעים שאני סתם בשביל יזיזות. אז אם אני ימצא קשר בזמן הקרוב- זה או יזיזות או מרחוק שזה משהו שאני ממש לא רוצה. אוקי... אז ככה- 10 תתכונות שטובות בי: 1. כייפית. 2. חברמנית. 3. בהתחלה, כשרואים אותי אני ביישנית. בל אחרי שמכירים אותי, מבינים שזהאחרת. 4. למרות שאני פתוחה ואין לי סודות אני עדין נחשבת &quot;נערת מסתורין&quot; 5. דבקות במטרה- יש משהו שני רוצה אני יעשה כל משאני יכולה כדי להשיג אותו. 6. יודעת להקשיב. ולהביא עצות טובות מניסיון אישי וגם אם לא בכל זאת זורמת ומנסה כמה שיותר לעזור ולתמוך. 7. בחיים לא משעממת אנשים שחשובים לי. וגם לא &quot;מייבשת&quot; 8. אוהבת הרפתקאות. 9. פתוחה להצעות. 10. כל הסיגנונות. אין לי סיכנון מססויים כל יום אני יכולה להיות משהו אחר!! (אם היית אוןמרת לי דברים ששנואים אצלי היה לי יותר קל.. - נ.ב- ידיד שלי עזר לי טיפה. הוא אמר שאני דבקה במטרה..) ועכשיו 10 סיבות לצאת איתי: 1. חמודה וחייכנית ומצחיקה. 2. אוהבת הרפתקאות. 3. עפ&quot;י ידיד שיל &quot;כי את כוסית חרמנית חמודה....נחמדה...גבוהה תחת שווה חזה טוב...חסר סיבות?&quot; 4. לא דורשת יותר מידי. כדייט לפי דעתי אפילו פשוט ללכת וסתם לטייל זה חוויהה. 5. אוהבת לנסות דברים חדשים. ופתוחה לכל דבר. 6.בחורת מסיבות... 7. אכפת לי מאנשים שאני אוהבת. 8. יפה מבחוץ ואז כמכירים אותי מבינים שיש גם משהו בפנים. 9. לא מריכה טובות מאף אחד. 10. אני יעשה הכל בשבי אנשים שאני אוהבת. אפילו אם אני יסבול מזה. (זה היה לי ממש קש למצוא.. ושוב ביקשתי עזרה מידיד.. זה פסדר?) עוד דבר שרצתי להגיד לך, זה שני יודעת שאני צריכה שנות משהו- הבעיה היא מה? ואיך? תודה על כל העזרה, אני!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיבור לעוצמה הפנימית שלך

אביטל שטרית
    28/07/2008

אם חברה הייתה מספרת לך ,שכולם רוצים להיות יזיזים שלה ואף אחד לא רוצה להיות חבר שלה ,מה היית שואלת אותה?<br />נראה שקשה לך להאמין בעצמך, ואף התקשית להכין רשימה פשוטה המספרת למה כדאי לצאת איתך,אם את לא תכירי בערכך איך אחרים יוכלו להכיר בערכך?<br />מהדברים שרשמת עולה כי את בחורה מיוחדת מאוד המסוגלת להעניק המון ,בעלת יכולות מגוונות ענין רב ואפילו נראית מצוין.<br />עלייך להתחבר לעוצמה הפנימית שלך,וזה אומר ליכולות שלך , לדברים שאת טובה בהם ,ולטפח את אישיותך, דבר זה ישליך גם על בני המין השני.<br />נראה שאת בטוחה שלא תצליחי למצוא חבר בדרכים אחרות,את מדברת על ניסיון מהשטח: ראשית את מאוד צעירה ולכן הנסיון שלך מוגבל. התנהגת בדרך מסוימת שהביאה תוצאות מסוימות,אם תשני את התנהגותך ,תפגשי אנשים אחרים ותפתחי לחויות חדשות.<br />נראה שאת מנסה בכח להאחז בתחושת הכשלון, ולא רוצה לנסות דרכים אחרות ,מדוע את נאחזת בתחושה זו? מה היא תורמת לך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה....

חסוי
    29/07/2008

אני מודעת לכך שאם אני יכיר בעצמי גם אחרים כך. אבל זה קשה. כי אני, כמו שאני רואה מהשטח מבינה שהדרך היחידה למצוא צומי. או מבט כולשהו מין המין השני זה דרך הופעה חיצונית. כמו שאפשר לראות מבנות אחרות שאני מכירה. בנים מתחילים איתן רק בגלל שנגיד- לבשו חצאית קצרה.. או חולצה פתוחה מאוד. לדוגמא- היום נסעתי באוטובוס. היה מאוד צפוף. לבשתי חוצה די פתוחה. לידי עמד בחור בערך בגילי אולי גדול ממני במקצת. ולא הפסיק להסתכל לשם. לאחר מכן גם שלח מבטים וגם התקרב אלי. כשחשב שראה שאני עומדת לרדת. הוא ירד והסתכל לאחור כמחכה לי. אך לביאסתו לא ירדתי. מה שאני מנסה לומר- שהדרך היחידה בה אני מקבלת &quot;צומי&quot; מגברים זה דרך בגדים חשופים או שפה גסה. וככה זה גם עם הרבה בנות אחרות שמנמנות כמוני. הביטחון העצמי יורד וכך גם ליבוש. אני יודעת שזה ככה בגלל שמאז שהתחלתי לרזות עלה לי הביטחון בהרבה וגם הביקוש. שאלת מה הייתי אומרת לחברה שתגי לי כולם מעוניינים בה בצורה של יזיזים והיא לא מוצאת חבר. אז ת'אמת- יש לי חברה שדירדרתי אותה. והיא במצב ומה שלי. והעצה שהבאתי לה- זה להיתרח ממני ומאנשים כאלה. אם היה זה מקר אחר- הייתי אומרת לה....... שיום אחד יבוא מישהו שלא ירצה. אין לי מה להגיד לה. כי זה דוגרי מצב אמיתי וקשה. ואני לא חושבת שיש ממש דרך לשפר אותו. (יש אבל זה מאוד מסובך. ויש לה הרבה הפסדרים בכך) עוד עיניין מדוע אני נאחזת לתחושת הכישלון. אז ככה, זה אינו מה שאני מנסה לעשות. אלה זה פשוט כך. כל פעם שניסיתי לשנות את העינינים תמיד חזרו אלי זיכרונות מהעבר והכל חזר להיות אותו הדבר. אולי הפעם זה ל יזיז אחד דפו. בל זה הרבה אחרים שמנסים להחליפו. אני לא רוצה את זה. ורוצה לשנות. אני פוט חייבת לעת- איך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה