שלום..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום..
    מישהי~~
    29/07/2008

שלום, אני ילדה בת 14, ויש לי בעיה.... מאז שאני זוכרת את עצמי , אף פעם לא הייתי מקובלת בבית הספר, אני עולה לכיתה ט' ועוד לא היה יום אחד בבית הספר שבו לא אמרו לי:"יא מכוערת..יא מטומטמת.. יא קונפה...." והסיבה לזה שאני שונה מכל הבנות בשיכבה , זאת אומרת, במראה שלי, יש לי סיגנון מישלי בבגדים וזה סיגנון שמוצא חן בעיניי שזה הסיגנון הרוחני שאני כל הזמן שמה הרבה צמידים ושרשראות ועגילים גדולים... אני אף פעם לא מצליחה לענות כשמשפילים אותי ומרוב שיורדים עלי כל כך הרבה אני כבר מאמינה לכולם וגם אני חושבת שאני מכוערת מטומטמת וכל הדברים האלה... ואני לא יכולה יותר!! אני משתגעת.. אני פוחדת להיסתכל על עצמי במראה...... למרות שעמוק ביפנים אני יודעת שאני לא מכוערת. דיברתי על זה עם המחנכת שלי והיא אמרה לי שזה הכול מקינאה שיש לי אומץ להיתלבש איך שאני אוהבת ומיזה שאני מצליחה בלימודים. אבל אני בכל זאת לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה כי כל הירידות האלה מכל השנים וכל ההשפלות, היתאספו ביפנים ...ואני בדרך כלל לא מדברת על זה עם אנשים..... ואני מרגישה שכל הילדות שלי היתבזבזה כי אני כל הזמן בוכה.. ואני פוחד שאני השאר לבד ואף אחד לא ירצה אותי, ואני שונאתתתתתתתת את עצמי...... וכשאני יורדת על מישהו שירד עלי אני מרגישה שעשיתי טעות כי יש לי ייסורי מצפון מכל דבר... אני לא יודעת מה לעשות נימעס לי כבר ליסבול אני רוצה להראות לכולם שאני יותר חזקה מהם.. שאני לא אחת ששותקת מי כל דבר אבל אני לא יכולה!!!!!! תעזרו לי בבקשה, איך אני יכולה לחיות חיים נורמליים.. ?? תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום..

הוספת תגובה

• את מוותרת יותר מידי באמת

(~_~)
    29/07/2008

הגיעה הזמן שתראי להם מי את! מי שמיתעסק איתך תביאי לו מכות ושום דיבורים אם המחנכת אם ההורים אם התלמידים או אם סבתה שלי לא יעזרו לך את צריכה להתמודד איתם אחרת לא יעזבו אותך אין פתרון אחר,למרות שיש מתחסדים שיאמרו "מה פתאום מכות לא פותרים שום דבר" אז זהו שכן אלימות כן פותרת בעיות מסוימות אני אומר את זה מניסיון של שנים אין שום דבר שיעצור אותם(בסופו של דבר הם יעשו מה שהם רוצים)ואם לא תראי להם שהם יסבלו מימך ואת תעמדי על שלך במקום במקרה ויעצבנו אותך הם לא יפסיקו,אני ממליץ ברצינות לעשות כושר(שכיבות שמיכה משקולות וכד') ולחזק את עצמך ולא לתת לאנשים להשפיל אותך זאת הדרך היחידה תאמיני לי,יש תלמידים שמקשיבים לזיבולים שאומרים להם ההורים המורים וכל מיני מתחסדים שמתעלמים מהמציאות והם מושפלים וסובלים מירידות מכיתה א' עד כיתה יב' וגם אחרי זה לפעמים יש צורך לעמוד על שלך בכל מחיר!.מקווה שעזרתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מישהי

דבי ברקן
    29/07/2008

אני מתרשמת ממך כנערה מאוד אמיתית ונאמנה לעצמך, יש בך הרבה מודעות עצמית וזו מתנה גדולה.

נראה כי את חווה תקופה לא קלה, (בהודעה הבאה אפנה אותך לפורום שבו אולי תמצאי מענה נוסף)
    שתי הצעות כלליות לי אלייך:
    1) פניה לאשת מקצוע לשם ייעוץ, לשיחה ולמציאת אוזן קשבת למה שאת מתארת כאן ומציאת דרך פעולה ומחשבה. האם שוחחת עם יועצת בית הספר?
    2) הכיוון הכללי שאני הייתי מציעה לך הוא, שינוי מחשבתי שלך, של איך שאת רואה את עצמך, איך את מרגישה עם עצמך ושל ההחלטה היפה ללבוש את מה שאת מאמינה שנכון לך. את האחרים לא ניתן לשנות, ניתן לשנות רק את היחס שלהם אלינו, וזאת על ידי שינוי התגובה שלנו, ושינוי רמת הפגיעות בנו של דבריהם.

האם יש לך חברה אחת קרובה או חבר (ידיד)? נסי לפתח קשר אחד טוב, חברוּת נותנת הרבה כוח.

בהודעה הבאה אפנה אותך לפורום נוסף.
    את מוזמנת להמשיך ולשתף, אנחנו כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    29/07/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=60 id=link]תמיכה נפשית, פסיכולוגיה[/a].

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה:]

מישהי~~
    03/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה