מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביטחוןחסוי03/08/2008
שלום, אני בחורה יפה ועדינה כל הזמן אומרים לי את זה... אבל לעיתים תלוי במצבים אני ביישנית(תלוי באיזה חברה אני נמצאת) וביקורתית כלפי עצמי. התחלתי עבודה חדשה והרגשתי שאני מאוד ביישנית, מאוד מראה חוסר ביטחון. לעומת זאת פגשתי חברות ילדות שנורא אני יכולה להגיד "משווקות" את עצמן מאוד טוב, לעומת זאת אני כל הזמן מקטינה את עצמי.. ויכולה להתפאר יותר מהן.. ואני מרגישה איזשהו חוסר ביטחון, שאני לא יודעת להסביר אותו.. התחילו להזכיר לי מישהו מהילדות שסבלתי ממנו ומה הייתי ואיך הייתי.. כאילו מה, למה? מה יהיה עם החוסר ביטחון הזה שלי והביקורתיות... אני צריכה עזרא איך אפשר להיפטר מזה כבר..?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
דבי ברקן07/08/2008אני מאמינה שתמיד עוזר קודם כל להרפות. לשחרר את עצמינו ממה שאנחנו חושבים שאנחנו "אמורים" להיות. את לא אמורה להיות "לא ביישנית". זה בסדר להיות ביישנית ואולי אחרי שתרגישי שלמה ותקבלי את עצמך ככזו, אולי אז יירגעו כל ההרגשות הנלוות לכך, כל התיסכול לההלקאה העצמית.
ולגבי השיווק העצמי, יש משפט מאוד חכם: מי שצריך לספר כמה הוא חשוב הוא כנראה לא כל כך חשוב.
שיווק עצמי לא תמיד מצריך הרבה דיבורים, הרבה רעש, עשי את הדברים בדרך שמאפיינת אותך, בדרך הנוחה לך, משם תוכלי לצאת ולהתפתח להתנהגויות חדשות או להוציא מעצמך תכונות שהיית רוצה שיהיו בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם מחשבה שקפצה בנושא שלך
בילבולית27/12/2008הייתי כמוך ויום אחד נמאס לילהיות העדינה שמפחדים להעליב אותה או הביישנים שנהיית אדומה מכל פדיחה או מצב או שיחה. השוויתי עצמי לאחרים והרגשתי פחות טובה מהם!!!! אסור בכל מילה של איסור!!!!!!!!!!!! את כמו שאת, חברים שלך אוהבים אותך בזכות זה!אין שום רע בזה,לא תמיד הרועשים והמדברים בלי הפסקה מצטיירים כאנשי מעשה אמינים. אל תתביישי להביע דעה בשיחה בין העובדים או לשאול שאלות בנושאים שונים, אל תפחדי להגיד מה את חושבת! תמיד קל להסכים עם דעות של אחרים, ולעמוד על שלך טיפה קשה.. יש פתגם" מים שקטים חודרים עמוק" תעשי הכל בדרכך, אני לדוגמא לא מייחסת רצינות רבה לחוצפנים ודברנים גדולים, תשתחררי, קבלי אנשים אחרים גם, כל אחד שונה, מיוחד בעל אופי משלו. לדעת לבלבל בשכל לאנשים ולשווק את עצמך לדעתי זה שקר גדול!!!! אנשים שבאים לראיון עבודה ומתחילים בשיווק יכולותיהם ותכונותיהם הטובות ומעידים על עצמם כהכי טוב שיש לדעתי , עוד פעם רק לדעתי, לא תמיד יעמדו בציפיות של מעסיק בגלל ששיווקו רמה עליונה וכאשר נתקלו בבעיה או קושי לא יוכלו לפנות לעזרה מעמיתים כי הגאווה לא תיתן להם להראות שהם לא יודעים משהו! ראיתי גם פרסומות של אימון אישי, אימון שעוזר להתגבר על פחד קהל, וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)