מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אשמח לקבלת תשובה!!!!!!איזו אחת05/08/2008
היי, אני עוד מעט בת 19 ויש לי חזה של ילדה בת 9! אני ממש לא שלמה עם זה, זה מאוד מפריע לי, למרות שבסך הכל אפשר להגיד שאני נראית טוב (ככה אומרים) וזה לא מפריע לי להכיר בנים ולצאת איתם, בסך הכל אני לא חסרת ביטחון אבל כשזה מגיע לחזה שלי אני מאוד חסרת ביטחון בו וזה גורם לי להרגיש פחות נשית! זה גורם לי אפילו להסתכל על חזה של נשים או בנות אחרות וכל הזמן להשוות!! המוזר זה שבתקופת היסודי הייתי נחשבת למפותחת אבל בכיתות ח' וט' הייתי צמחונית ואולי זה עצר לי את ההתפתחות. התעניינתי לעשות הגדלת חזה אבל אני בחורה דתיה מבית דתי וכשאמא שלי שמעה על זה היא חטפה קריזה, מה גם שאני ארצה להתחתן עם גבר דתי ואני לא בטוחה שהוא יאהב את זה וגם אני ארצה להניק ושמעתי שעם זה יש בעיה.. מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמי????.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אחת
דבי ברקן07/08/2008יש את הפן הרגשי ויש את הפן הטכני.
את שואלת מה את יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמך, אז אני חושבת שצעד ראשון יהייה לא לחשוב שיש לך "חזה של בת 9". יש נשים עם חזה גדול, ויש עם חזה קטן.
ולגבי מה עושים?-
אני יכולה להבטיח לך שרבות מהבנות והנשים שאת משווה עצמך אליהן, לובשות חזיות מרופדות, נכון שלא כולן אבל זה יכול להיות פיתרון טוב בשבילך כהתחלה.
בעניין סיליקון אני לא מתמצאת כך שלא אוכל לייעץ לך בעניין (אם אני לא טועה, אין בעיה עם הנקה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)