אשמח לקבלת תשובה!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבלת תשובה!!!!!!
    איזו אחת
    05/08/2008

היי, אני עוד מעט בת 19 ויש לי חזה של ילדה בת 9! אני ממש לא שלמה עם זה, זה מאוד מפריע לי, למרות שבסך הכל אפשר להגיד שאני נראית טוב (ככה אומרים) וזה לא מפריע לי להכיר בנים ולצאת איתם, בסך הכל אני לא חסרת ביטחון אבל כשזה מגיע לחזה שלי אני מאוד חסרת ביטחון בו וזה גורם לי להרגיש פחות נשית! זה גורם לי אפילו להסתכל על חזה של נשים או בנות אחרות וכל הזמן להשוות!! המוזר זה שבתקופת היסודי הייתי נחשבת למפותחת אבל בכיתות ח' וט' הייתי צמחונית ואולי זה עצר לי את ההתפתחות. התעניינתי לעשות הגדלת חזה אבל אני בחורה דתיה מבית דתי וכשאמא שלי שמעה על זה היא חטפה קריזה, מה גם שאני ארצה להתחתן עם גבר דתי ואני לא בטוחה שהוא יאהב את זה וגם אני ארצה להניק ושמעתי שעם זה יש בעיה.. מה אני יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמי????.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לקבלת תשובה!!!!!!

הוספת תגובה

• היי אחת

דבי ברקן
    07/08/2008

יש את הפן הרגשי ויש את הפן הטכני.
    את שואלת מה את יכולה לעשות כדי להרגיש שלמה עם עצמך, אז אני חושבת שצעד ראשון יהייה לא לחשוב שיש לך "חזה של בת 9". יש נשים עם חזה גדול, ויש עם חזה קטן.
    ולגבי מה עושים?-
    אני יכולה להבטיח לך שרבות מהבנות והנשים שאת משווה עצמך אליהן, לובשות חזיות מרופדות, נכון שלא כולן אבל זה יכול להיות פיתרון טוב בשבילך כהתחלה.
    בעניין סיליקון אני לא מתמצאת כך שלא אוכל לייעץ לך בעניין (אם אני לא טועה, אין בעיה עם הנקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה