קבוצה להעצמה אישית..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קבוצה להעצמה אישית..
    היל
    10/08/2008

שלום לכולן, לפני שבועיים וקצת עברתי פרידה קשה וכואבת מבן זוגי בשנה וחצי האחרונות. הרקע לפרידה היתה העובדה שהוא לא ראה אותי בתור ה-אחת שלו על אף שעברנו המון דברים גורליים וחשובים בחיי שנינו. אז אכן למרות שעדיין כאב הפרידה בוער בי חשבתי על כמה דברים והגעתי למספר מסקנות אישיות: 1. הבנתי שמעבר לאהבה העצומה שהיתה לי לבן אדם קשה לי להתמודד עם הפרידה כי כנראה יש בי איזה פחד עמוק מלהיות לבד.כך היה תמיד אצלי בכל פעם שסיימתי מע' יחסים כבר שבועיים אחרי מצאתי את עצמי מחפשת באתרי האינטרנט או במסיבות אחרי בני זוג פוטנציאלים וחדשים על אף שנפשית הלב שלי לחלוטין לא היה ממש מוכן לזה... 2. העובדה שהיה לי בן זוג החלטי יחסית ושרואה דברים בבהירות גרמה לי להבין שיש לי קושי מסויים בקבלת החלטות בעיקר שמדובר בהחלטות גדולות וכבדות ובראיה בהירה שאינה רגשית כלפי נושאים מסויימים. 3.ללא קשר למע' הזוגית שהיתה לי אני כרגע בצומת בחיי כיוון שעזבתי מקצוע לימודים אחד שלא התאים לי וכיום אני עובדת ומנסה לחשוב על מסגרת לימודים אחרת או מקצוע אחר מבלי יכולת להתמקד על איזה כיוון אני רוצה לקחת. 4. אני נוטה לרגשנות יתר:כל דבר אני לוקחת מאוד ללב ונפגעת. קשה לי שצועקים עלי או מתווכחים איתי ואני משתדלת להמנע מעימותים ככל יכולתי לפעמים אפילו שאולי כן היה רצוי שאני אעשה זאת. לאור הדברים הללו ראיתי באחד מאתרי האינטרנט של אחת מקופ"ח הגדולות אפשרות להשתתף בסדנה של צמיחה אישית.המדובר על טיפול קבוצתי חד שבועי של שעה וחצי עם מנחים מומחים מתחום הפסיכולוגיה.האם סדנה כזו יכולה להועיל לי?האם אלו בעיות שניתן להתגבר עליהן גם באופן עצמאי?מה סדנה כזו עוד יכולה להוסיף לי חוץ מטיפול בבעיות הללו?וכל פרט חשוב אחר אם אפשר לומר לי בנדון. תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קבוצה להעצמה אישית..

הוספת תגובה

• קבוצה להעצמה

אביטל שטרית
    10/08/2008

העצמה כשמה כן היא, מטרתה להעצים ולחזק אותך,ולכן אני בהחלט ממליצה על סדנה להעצמה,את הסדנאות של קופת חולים אינני מכירה ולכן אינני יכולה להמליץ.
    אני מציעה לך לברר על אילו נושאים הם מתכונים ל"לעבוד" בסדנה,ולראות אם הם אכן מתאימים לך.
    את יכולה לנסות לפנות לאימון אישי,וכך תוכלי לבחור את המטרות עליהן תהיי מעונינת לעבוד.
    לכל אחת מהשיטות יתרונות משלה,דינמיקה קבוצתית לעומת עבודה פרטנית.
    תהליך של פרדה דומה לתהליך של אבל ,אני מבינה שאת נמצאת בתקופה מבלבלת והרבה שאלות עולות ,אני מעריכה את האומץ והעוז לראות את הדברים נכוחה,וגם להתמודד עמם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה