מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ביטחון עצמיחסוי.14/08/2008
דבי\אביטל שלום. אני בת 14 ואני מרגישה ממש רע עם עצמי, עם המראה שלי עם הכול. אני מרגישה שאף פעם אף אחד לא ירצה להתחתן איתי\לאהוב אותי. כי אני לא מצליחה להבין משהו,אומנם אני שונאת את המראה החיצוני שלי, ואני ממש אובססיבית לגבי זה. אבל אנשים,אפילו אנשים שלא מכירים אותי,אומרים לי שאני כ"כ יפהייפיה ועדינה וכו',אפילו בנים!אומנם אני לא מאמינה בזה,אבל בכול זאת. עכשיו,יש לי חברות שנראות ממש רע,ובכול זאת יש להן חברים(בנים)שאוהבים אותן. אני לא מחפשת חבר או משהו כזה,אבל אני גם רוצה שמישהו יאהב אותי,אפילו קצת. בנים תמיד נועצים בי מבטים,ולפעמים יש כאלה שאפילו מנסים לרמוז לי. אבל הם אף פעם לא יבואו ויגידו לי שהם מאוהבים בי,אף פעם! זה אף פעם לא קרה,למה?יכול להיות שאני ממש יצורה ואני ממדיינת?כי אני בטוחה שאני לא מדמיינת, זה ככה,זאת האמת.למה הם אף פעם לא ייגשו אליי? אפילו שהם כ"כ מקובלים ובנות אוהבות אותם והם כן יוצאים עם כול מיני בנות יפות. מה לפי דעתכם הבעיה בי? האופי שלי הוא כזה:אני קצת ביישנית,אבל אני לא נוטה לדבר הרבה,אני אפילו מרבה לחייך. ואני לא מקובלת בכלל.אני לא יוצאת למסיבות וכאלה,אני בקושי יוצאת החוצה. וזהו אני לא יודעת... אני מקווה שתוכלו לעזור לי,אם תרצו עוד פרטים אני כאן בפורום,אני יענה לכם=) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה ואני לא ילדה מופנמת,תמיד אפשר לב
חסוי.14/08/2008לבוא* ולפתח איתי שיחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר ביטחון
מישהי05/07/2009אני בת 19 ואני מרגישה שיש לי לפעמים התקפי ביטחון לפעמים ליום לפעמים לשבוע ופיתאום זה חולף לי כלומר אני לא ילדה חסרת בטחון פשוט אני חושבת שיש דברים שאני לא מתמודדת איתם בביטחון אז זה גורם ל לחשוב שאני חסרת ביטחון וגורר אותי לעוד יותר וזה מחפרן כי ההרגשה הזו פעם למטה פעם למעלה... אני אשמח לקבל טיפים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה יפה
אביטל שטרית17/08/2008לא פשוט להיות בת 14, אך כנראה שאי אפשר להיות אדם שלם בלי לעבור את המשוכות הללו,וההתלבטות העצמית הזאת.
אם כולם אומרים לך שאת יפה,אז את כנראה באמת יפה. אך כמו שראית זה לא הדבר הכי חשוב,יש בנות פחות יפות שיש להן חבר,כי הן משדרות בטחון עצמי,וכיף להיות בחברתן.
את אומרת שאת לא מחפשת חבר אלא רק להרגיש שאוהבים אותך,אך כאן נמצא המלכוד, לפני שאחרים "מגלים" אותך את צריכה לגלות את עצמך, להאמין בעצמך לאהוב אותך ואז גם הסביבה תראה זאת, וזה לא קשור לבגדים איפור או דיאטה, אלא פשוט לקבל את מי שאת עם יופייך עדינותך ,בישנותך ועוד תכונות אופי רבות שאני בטוחה שקיימות בך.
ספרי לי קצת על עצמך, כתבי לי 5 תכונות טובות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי תשובה בישבילך
ר09/06/2009אין לך ביטחון!!!
תחייכי תישתחררי מה יקרה?? תחשבי שכל העולם בכיס שלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)