מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למה גברים בוגדיםי.25/08/2008
אני זוכרת שפעם חשבתי לעצמי - למה גברים בוגדים? אותם גברים ששאלתי אנו לי שהם מהצד מקבלים משהו שהם לא מכבלים בבית ( סקס משוחרר מכל הבחינות) אני מנסה להבין זאת ועדין לא מבינה . מזה מבחינתם אישה שהם בנו בית איתה כלומר אני נשוי לך אבל עדיין " מזיין" מהצד איך עובד ראש של גבר אני נשמעת פרמיטיבית אבל אני לא פשוט לא רוצה שגבר שלי יטעם מי "תפוחים אחרים"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי י.
דבי ברקן25/08/2008את שואלת למה גברים בוגדים, ולפני שאני עונה על שאלתך אני רוצה לציין שזו לא פעולה שמאפיינת גברים בלבד.
ולשאלתך-
יש המון סיבות, ואני לא מומחית לכך אבל אציין את הבולטות ביותר:
1) חוסר בסיפוק מיני עם בת הזוג הקבועה. יכול להיות-העדר מין לגמרי, יכול להיות מועט ויכול להיות קיים אך לא מספק.
2)חוסר רגשי (תחושה מלחיצה בבית, ירידה בתחושת הגבריות, היעילות, ההערכה מצד האישה-ולאו דווקא בעניינים הקשורים במין)
3) דחף קבוע ליצור ולמצוא ריגושים חדשים (אנשים רבים מגדירים זאת כמבנה אישיות או צורך תמידי ויש אפילו מקרים בהם זו מוגדרת התמכרות).
האם את חיה כיום עם בן זוג?, זה שאינך רוצה ש"יטעם תפוחים אחרים"? האם שאלתך עולה בעקבות תחושות שלך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נשים בוגדות??
(~_~)29/08/2008לא פחות נשים בוגדות ראיתי לא קצת נשים שבגדו בבני זוגם שוב ושוב באופן קבוע מבלי להתביש בכלל,תשני את הגישה השגויה שלך לנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בילבולית27/12/2008יש לי תיאוריה בעיניין שאני מיישמת אותה והתוצאות מדהימות! תחשבי שכל החיים את אוכלת רק אורז, באיזשהו שלב את תרצי גיוון וטעם אחר. כך גם הגבר, אין הבדל בפרופורציות גוף, או צבע שיער, אלה חידוש, אולי נגיעה אחרת או פנטזיה. גיוון תמיד עוזר, הפתעות, לבנים חושניים, עיסוי, התגרות, אולי לנסות לשנות את ההרגל הקבוע. אני בדעה שגבר שיכול להרגיש חופשי לנסות דברים חדשים או לגוון בסקס תמיד יהיה מעוניין באשתו, כי הרי אם היא תשכב ותבהה בתקרה בליווי קולות חסרי מקור, הוא יעשה את שלו ונגמר. גבר שאשתו לא נותנת לו להרגיש סיפוק והתעניינות בה יתעניין במשהו שכן ירצה לעניין אותו. יש גברים שהולכים לקבל אצל אישה אחרת רק עבודת פה או יד כי אשתו לא מוכנה. אנחנו כל כך עסוקות במשק בית, ילדים, עבודה, ששוכחים לפעמים שצריך לעבוד על יחסים! הרי שהם לא זורמים לבד!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)