שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    תמר
    28/08/2008

שמי תמר ואני בת 17 . יש לי בטחון עצמי מאוד נמוך, אני לא אוהבת את המראה החיצוני שלי בעיקר בגלל המשקל שלי. אני לא שמנה אבל אני אף פעם לא מרוצה מהמשקל שלי ורוצה להיות יותר רזה. אני תמיד מקנאה בבנות אחרות, לפעמים גם אם הן פחות יפות או יותר שמנות תמיד אני מוצאת במה לקנא. חברות שלי תמיד מנסות להעלות לי את הביטחון ולומר לי שאני יפה,שיש לי שיער יפה ועיניים יפות אבל זה לא עוזר, אני לא כל כך מאמינה. בגלל החוסר בטחון הזה לא היה לי חבר ואפילו עוד לא התנשקתי שזה חריג יחסית לבנות אחרות בגילי וחברות שלי. אני גם ביישנית אז קשה לי להתחבר לבנים והעניין עם הנשיקה נורא מטריד אותי מכייוון שאני מרגישה שאני לא יודעת להתנשק ושאני אעשה פאדיחות כי זה מוזר שבחורה בת 17 עוד לא התנשקה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• קונכיות ונשיקות

אביטל שטרית
    29/08/2008

תמר היקרה
    המייל שלך נכתב בהמון חן ,וכאב ומשקף כל כך הרבה בנות ונשים.
    זה עצוב שאת לא מרוצה ממראך, אבל לצערי יש נשים רבות שמזדהות עמך.
    אני מודעת לעובדה שבגיל 17 זה חשוב במיוחד ,היות ואנחנו כל היום מתעסקות בעצמינו, אבל תנסי להסתכל במראה ולחבב את מה שאת רואה ,אל תתרכזי בדברים שאת לא אוהבת,שכחי מהמשקל ומהחזון הלא מציאותי לרזון. בטחון ודימוי עצמי זה לא רק עניין של רזון, כמו שכתבת יש מכוערות ממך ושמנות ממך שנראה שהן מרוצות בוטחות ובטוחות בעצמן.
    אם כך זה גם עניין אופי ולא רק יופי ותתפלאי בנים מסתכלים גם על האופי .
    מה את יכולה לספר על האופי שלך.? שתפי אותנו בתכונותיך הבולטות?
    ילדה/ אישה שבטוחה בעצמה "משדרת"את זה לסובבים אותה וכך הם רואים אותה.
    אחרי שתאמיני בעצמך ותחושי בטוחה יותר יהיה לך קל יות לצאת"מהקונכיה"שלך,ולהתחבר לאנשים גם לבנים .
    אבל ראשית את צריכה להכיר את הפנינה שמסתתרת בתוכך, לפני שהיא נחשפת לעולם.

ןלעניין הנשיקות...
    זה ממש, אבל ממש,ממש לא פדיחה שבת 17 לא יודעת להתנשק, אני מכירה נערות רבות בגילך שעדיין לא התנשקו וזה ממש בסדר ובכלל לא חריג, למרות שמשהו נותן לך להרגיש שזה חריג.
    אז מה עושים? ומה צריך לדעת כדי לא לפשל ולעשות פדיחות נוראיות?
    אז זהו שאין ממש מה לדעת .פשוט מרגישים טוב עם הבחור בעל המזל ,שזוכה לנשיקה הראשונה שלך וזורמים.
    אין כאן משהו שאת אמורה לעשות, פשוט להנות. הנשיקה השניה זה כבר משהו אחר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה