מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבטים לא נעימיםמאיה27/06/2007
הבעיה שלי יכולה להשמע טפשית, צרות של עשירים, אבל היא מציקה לי.
אני בחורה יפה וכשאני הולכת למקומות אנשים נועצים מבטים ומרשים לעצמם לגשת אלי ולהתחיל איתי ואם אני לא רוצה הם נעלבים ממני כאילו אני חייבת להם משהו. זה ממש לא נעים לי ואני לא יודעת מה לעשות. לא נראה לי שאני משדרת שיתחילו איתי אבל זה בכל זאת קורה... איך אפשר להרחיק אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מפריע לי וזה לגיטימי
איילת לחמי28/06/2007מאיה
אלה לא צרות של עשירים - אלא צרות שלצערי הן נחלת הכלל ואם כבר צרות של עשירות. אני שמחה שאת מעלה את הבעיה הזאת ואל תקלי בה ראש. הרבה פעמים משיחות עם גברים הם טוענים שתקיפה מינית או אונס אלו דברים נוראיים אבל מה רע בלהסתכל על אישה יפה או להעיר לה הערות מיניות זה הרי צריך להחמיא לה לא?
אז זהו שלא!
האמירה שלך ועוד של רבות אחרות מראה כי זה מציק ולא נעים ואפילו פוגע שכשמביטים בך יש זה קונוטציה ברורה אחת- מין.
אז איך מתמודדים?
תרגישי נוח להעיר- סליחה, זה לא נעים לי. סליחה, זה מפריע לי. סליחה אני לא מעוניינת. את יכולה לנעוץ בהם מבט כועס או כל דבר אחר שתחפצי. זה שלך ומותר לך להיות תקיפה בעיניין.
אל תרגישי לא נוח- זה דבר ראשון. זהו הגוף שלך ולאף אחד הזכות לבזות אותו אם על ידי מבט או אמירה או נגיעה.
תנסי את זה בפעם הבאה שזה קורה לך זה משחרר.......
המון בהצלחה- וספרי לנו אם הצלחת להגיב בפעם הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה להפנות אותך לשאלון
איילת לחמי28/06/2007מאיה יקרה
שכחתי לציין שאני עורכת מחקר בנושא הזה והייתי רוצה להפנות אותך לענות על אחד השאלונים
[a href=http://www.formlogix.com/Manager/UserForm18099.aspx?Param=VXNlcklkPTE4MDk5LkZvcm1JZD01LlJvd0lEPS0xLkFwcE5hbWU9QXBwLkZvcm1OYW1lPW9wZW5fd29tYW4uUXVpY2tMaW5rSUQ9LTE%3d id=link]שאלון לנשים[/a]
תודה, איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)