מבטים לא נעימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבטים לא נעימים
    מאיה
    27/06/2007

הבעיה שלי יכולה להשמע טפשית, צרות של עשירים, אבל היא מציקה לי.
    אני בחורה יפה וכשאני הולכת למקומות אנשים נועצים מבטים ומרשים לעצמם לגשת אלי ולהתחיל איתי ואם אני לא רוצה הם נעלבים ממני כאילו אני חייבת להם משהו. זה ממש לא נעים לי ואני לא יודעת מה לעשות. לא נראה לי שאני משדרת שיתחילו איתי אבל זה בכל זאת קורה... איך אפשר להרחיק אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבטים לא נעימים

הוספת תגובה

• זה מפריע לי וזה לגיטימי

איילת לחמי
    28/06/2007

מאיה
    אלה לא צרות של עשירים - אלא צרות שלצערי הן נחלת הכלל ואם כבר צרות של עשירות. אני שמחה שאת מעלה את הבעיה הזאת ואל תקלי בה ראש. הרבה פעמים משיחות עם גברים הם טוענים שתקיפה מינית או אונס אלו דברים נוראיים אבל מה רע בלהסתכל על אישה יפה או להעיר לה הערות מיניות זה הרי צריך להחמיא לה לא?
    אז זהו שלא!
    האמירה שלך ועוד של רבות אחרות מראה כי זה מציק ולא נעים ואפילו פוגע שכשמביטים בך יש זה קונוטציה ברורה אחת- מין.

אז איך מתמודדים?
    תרגישי נוח להעיר- סליחה, זה לא נעים לי. סליחה, זה מפריע לי. סליחה אני לא מעוניינת. את יכולה לנעוץ בהם מבט כועס או כל דבר אחר שתחפצי. זה שלך ומותר לך להיות תקיפה בעיניין.
    אל תרגישי לא נוח- זה דבר ראשון. זהו הגוף שלך ולאף אחד הזכות לבזות אותו אם על ידי מבט או אמירה או נגיעה.

תנסי את זה בפעם הבאה שזה קורה לך זה משחרר.......

המון בהצלחה- וספרי לנו אם הצלחת להגיב בפעם הבאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להפנות אותך לשאלון

איילת לחמי
    28/06/2007

מאיה יקרה
    שכחתי לציין שאני עורכת מחקר בנושא הזה והייתי רוצה להפנות אותך לענות על אחד השאלונים

[a href=http://www.formlogix.com/Manager/UserForm18099.aspx?Param=VXNlcklkPTE4MDk5LkZvcm1JZD01LlJvd0lEPS0xLkFwcE5hbWU9QXBwLkZvcm1OYW1lPW9wZW5fd29tYW4uUXVpY2tMaW5rSUQ9LTE%3d id=link]שאלון לנשים[/a]

תודה, איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה