הוא רוצה סקס כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוא רוצה סקס כל הזמן
    ע.
    07/09/2008

שלום אני בת 21. חבר שלי (אנחנו 7 חודשים יחד) הוא מכונת מין. הוא לא מוכן לשמוע לא, מבקש כל לילה. בהתחלה זה ההי כיף, אבל עם הזמן בא לי להגיד לו: "יאללה שחרר". לא רוצה להיפרד ממנו, אבל אני גם לא בדיוק מצליחה לגרום לו להתמתן או להבין אותי. איך אני מעבירה לו מסר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוא רוצה סקס כל הזמן

הוספת תגובה

• תישתלטי על חיי המין שלכם

(~_~)
    07/09/2008

ככה תמיד יהיה לך טוב ותעשו מתי שאת רוצה איך שאת רוצה פשוט תיתעקשי איתו תפסיקי להתפשר הוא רוצה עכשיו את לא רוצה זה לא נתון לוויכוח על תאשימי אותו הוא רואה שאת מתפשרת אז הוא ממשיך מין הסתם תעמדי חזק על שלך וזהו זה כל הסיפור בלי פרדות בלי ענינים ובלי סיבוכים את עושה מיזה יותר מידי עניין לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקס, סקס

אביטל שטרית
    08/09/2008

היי קרן, את כותבת שחברך מעוניין בסקס כל הזמן ואילו לך לא בא. בואי נדמיין מה היה קורה לו המצב היה הפוך.
    כיצד היית מרגישה אם היית מעונינת במין וחברך היה מתחמק, או אומר לך לשחרר...(מה בדיוק לשחרר?) מה זה היה עושה לך? האם זה היה גורם לך לשחרר או להפך ?
    אני חלילה לא רומזת לך לעשות משהו שאינך מעונינת בו.

יחסי מין הם חלק ממערך היחסים ולכן גם ביחסי מין חשוב לתקשר ולדבר וביחד להגיע להסכמות . ולפעמים אם האוכל בא התאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה