שלום לכולן האם יש דרך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולן האם יש דרך
    מירי
    10/09/2008

לתרום בצורה יעילה למאבק באלימות נגד נשים?? כגון תרומות העלאת מודעות לעניין וכד'? אני מרגישה צורך עז ליתרום במילחמה נגד התופעה המגעילה הזאת שגברים מכים נשים אסור לגבר להרים יד על אישה בשום מצב נשים לא מכים!!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולן האם יש דרך

הוספת תגובה

• מה כזה רע בלהכות אישה??

(~_~)
    11/09/2008

וגבר מותר להכות?? זה כאילו פחות נורא??,מה זה השטויות האלה אסור להכות אף אחד ומותר רק במקרים של הגנה עצמית או שלצד השני באמת מגיע לו מכות וזה לא משנה או מעניין אם זה אישה או גבר אני בעד שוויון מי שמכה גבר בגלל סיבה כל שהיא אין בעיה שיכה בגלל זה אישה לאישה לא יותר כואב או משהו לכולם כואב ולכולם זה מסב נזק דיי להפליה הזאת כבר.דיי לאלימות! לא רק לאלימות נגד נשים אם כבר תפגינו נגד אלימות נגד ילדים!! אני בתור ילד(5 עד 10) חטפתי מכות רצח עד דמעות מאבא שלי ואח שלי וגם מאחותי וכאב לי יותר מלכל הנשים שקיבלו מכות והפגינו נגד התופעה כביכול!!!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלימות נגד נשים

אביטל שטרית
    14/09/2008

מירי יקריתי, אני מצדיעה לך על נכונותך לתרום למאבק באלימות נגד נשים, את יכולה לפנות לאחד מארגוני הנשים (ויצ"ו ,נעמ"ת) הקרובים לביתך והם יכוונו אותך. יישר כח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתרמו אם כבר לאלימות נגד

(~_~)
    14/09/2008

ילדים זה הרבה יותר חמור,ההבלטה הזאת של אלימות נגד נשים זאת סתם בכיניות של נשים כי בעיקרון גברים ניפגעים הרבה יותר מנשים והרבה יותר קשה שיעשו אמותה נגד אלימות באופן כללי מה פתאום דווקא אלימות נגד נשים זה כל כך חמור פתאום??,זה שטויות!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשים לא מתבכינות

אביטל שטרית
    14/09/2008

גולש יקר אני מצרה על הסולם המשונה שערכת ובו אתה מדרג מה יותר חמור מאלימות נגד נשים.
    אלימות היא דבר חמור.
    ואין על כך עוררין, לא צריך לבדוק מה יותר חמור ממה, רצח יותר חמור ממכות אז מה .זה מתיר לגברים להכות נשים?
    אני מבינה מדבריך שאתה חושב שזה לגיטימי להכות נשים, ובאופן כללי אתה מרגיש פגוע מנשים?
    אני מציעה לך לפנות לעזרה, כי הערכים אשר אתה מביע כאן עשויים להשפיע על חייךועל חיי הסובבים אותך. אם טעיתי ואת גולשת ולא גולש, את זקוקה לעזרה בדחיפות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תסטי מה נושא

(~_~)
    14/09/2008

מה שאני אומר זה שאלימות נגד נשים זה לא יותר גרוע ובמיקרים מסוימים כן מותר להכות (וזה כולל גם נשים),לאיזה אין זכויות יתר בנושא ואין שום הצדקה הגיונית שתיהיה אסור להכות הן גברים והן נשים אבל במיקרים מסוימים כן יש הצדקה להכות(ונשים לא מעל זה),וזה כן התבכינות כשזה לא הגיוני וזה סתם נועד כדי להציג את הנשים כעדינות ושבריריות שאסור להכות אותן בשום אופן וזאת גישה מוטעת מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה מדברי שזה לגיטימי להכות נשים?

(~_~)
    14/09/2008

אל תנסי לשכתב את מה שאני אומר לא לגיטימי להכות אף אחד ולהכות נשים זה לא יותר חמור זה הכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה