מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכבתי אם פדופיליוליהה29/09/2008
שלום אני בת 26 כשהייתי בת 13 שכבתי אם גבר בן 35 במשך תקופה מסוימת נהנתי ממה שעשינו וזה לא נעשה מניצול או משהו שנינו נהננו והוא היה נורא אכפתי ומתחשב איתי והיה ממש טוב איתו לכן המשכתי איתו תקופה מסוימת,אתמול סיפרתי את זה לחבר שלי והוא לקח את זה לא טוב והוא אף קרא לי סוטה הוא התנצל על זה אבל נשארתי פגועה זה לא אשמתי שאני לא רואה את עצמי כקורבן או משהו,האם ניתקלתם גם במיקרא כזה? אני גם שמעתי על בנות שנהנו מיזה אבל בסופו של דבר בכרו לראות עצמן כקורבן למרות שאני לא רואה סיבה לכך אני לא רואה סיבה למה לפסול כל מעשה שכזה מילה מיקרים בהן זה קרה מתוך אונס אבל למה זה כזה רע שבת 13 תשכב אם מבוגר?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצול מיני
אביטל שטרית03/10/2008יחסי מין בין אדם בוגר לקטין (ביחוד כאשר הפרשי הגיל הם כה משמעותיים) הם יחסים של ניצול.
לחבריך כמובן אין שום זכות לכעוס עלייך, היות ואת היא הצד הנפגע והדברים התרחשו הרבה לפני שהוא נהייה מעורב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא לא דווקא צד הנפגע
(~_~)03/10/2008כדי שיהיה ניצול צריך להבין את כוונת הפדופיל(או הקטינה אפילו..) ניצול לא יכול להיקבע רק בגלל הפרש גילאים ניצול מיני יכול להיות בכל גיל על ידי שני המינים זה שנוטים ישר להגדיר יחסים כאלה כניצול זה דבר אחר,נהנתה ממין מה רע מה ניצול?? אף אחד לא נפגע פה ושום דבר לא מוסרי לא קרה פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שאת לא עושה מזה עיניין!
שני כהן11/10/2008זה נקרא ניצול כי לפי החוק ילדה בת 13 לא יודעת מה טוב לה ולכן כשבנאדם גורם לה לשכב איתו הוא בעצם מנצל את השפעתו על תודעתה הלא מקוונת. אם תתני לילדה בת 13 להחליט החלטות בעצמה היא לא תלך לבית הספר ותאכל ממתקים כל היום ולכן הוחלט שילדים מתחת לגיל 18 נחשבים לבעלי מודעות לא אובייקטיבית שאינה צופה למרחק. זה בסדר שהיה לך טוב בתור ילדה בת 13 ואני שמחה שזה עדיין זכור לך כזיכרון טוב - זה חשוב. לדעתי הרבה אנשים טועים כשפתאום הם מגלים את זה ונשלחים לפסיכולוגים ולעזרה כי בעצם טוב להם עם זה והעזרה היא זו שגורמת לבלבלות ולטראומה (שלא היתה קיימת שם בכלל) לצוף. טוב יעשה החבר שלך אם יתייחס על זה כמקרה שהיה ולא יקרא לך בשמות גנאי ולא יעשה מזה סיפור. אני חושבת שזה מבחן ליחסים בינכם. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה בת 13 בהחלט יודעת מה טוב
במבה28/10/2008בישבילה בכל מיקרא החוק ביפן עומד מאחורי זה גיל ההסכמה שם זה 13 בכלל גיל ההסכמה הוא שונה ממדינה למדינה זה לא איזה חוק סטטי וקבוע שמבוסס על היגיון נטו למשל בתימן גיל ההסכמה זה 9...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת טוב שאת לא עושה עניין
D22/10/2008החברה הרבה פעמים גורמת לנשים מסוימות להרגיש כקורבנות או כמנוצלות שלא בצדק מבלי להסתכל על המיקרא בצורה אובייקטיבית ולראות שאין בעיה אם זה כשזה בהסכמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)