סיפוק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיפוק מיני
    שיר
    04/10/2008

שמי שיר, אני בת 21 ועד היום חוויתי מערכות יחסים עם נשים בלבד. בכל מערכות היחסים הייתי פעילה מינית וגרמתי לבנות זוגי לאורגזמות, תמיד נמשכתי והתרגשתי, הרגשתי את הרטיבות וה"חרמנות" מה שנקרא.. אך מעולם לא גמרתי. אני כן נהנית ממגע באיזור ובכלל ממגע פיזי מיני, אך מעולם לא חוויתי נקודת שיא. זה פשוט מתכהה ונעשה מציק באיזשהו שלב.. גם כשאני מנסה לענג את עצמי (לא שניסיתי הרבה פעמים) איני מצליחה להגיע לשומקום.. תוהה ושוקלת מה היא הדרך לגשת ולהתמודד עם העניין שמתחיל להעיק עליי ועל בנות זוגי. אולי אפתור זאת פסיכולוגית? אולי אקנה ויברטור ופשוט אנסה דרכים פיזיות שונות עד שאצליח? ואם מדברים על קניית ויברטור, איך אדע מה מתאים לקנות? מה נכון לעשות..? אשמח לתגובה אמיתית ומתחשבת, מבולבלת בסה"כ. תודה, שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיפוק מיני

הוספת תגובה

• היי שיר

אביטל שטרית
    05/10/2008

לצערי הרב, לא אוכל להשיב לך תשובה מספקת.
    אני מציעה לך לפנות לסקסולוג או סקסולוגית , ולקבל תשובות מהימנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת לצלוח את שלב הרצון להשתין

שני כהן
    11/10/2008

הי שיר, האם ניסית פעם שגבר יחדיר לך? יש משהו שגורם לנו הנשים להפסיק לגעת בעצמן בשלב שלפני האורגזמה, מעיין תחושה שרוצות להשתין. ברגע שיש גבר שמחדיר את אברו - האקט הזה הוא יותר חייתי ולכן יהיה לך קשה יותר להפסיק את הגבר מלפמפם בתוכך מאשר הקלות שבה את מפסיקה את האוננות או מעיפה את יד בת זוגתך מדגדגנך. ולכן יש סיכוי שתעברי את שלב ה"רוצה להשתין" ותגיעי לאורגזמה. אם תרצי טלפון של בחור שעזר לי והנחה אותי בדיוק מה לעשות (אומנם עם בעיה אחרת) אשמח לחבר בינכם - הוא מאוד מבין ועזר לי בקצב שלי. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממי נסי פעם גבר ותראי מה זו הנאה...

שני
    20/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשיר

"כחול"
    24/11/2008

בקנית ויברטור כדאי לשקול מספר דברים. מומלץ להגיע לחנות מתאימה לגעת ולתת לעיניים ולהסברים על כל סוג שמוצא חן בעינייך. חשוב לקנות ויברטור מחומרים איכותיים והיפואלרגני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה