מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאבי15/10/2008
שלום בנות, באתי שוב לשגע אתכן עם השאלות המוזרות שלי. היכרתי מישהי לפני שבוע. הכל בה מוצא חן בעיניי חוץ מעור הפנים שלה שמנוקב כתוצאה מחצ'קונים רבים שהיו לה בילדותה. אני, לצערי, גבר שמאוד מאוד חשוב לו מראה האישה. אני רוצה להציע לבחורה הזו שאני אשלם לה על טיפול לייזר להעלמת הכתמים. רציתי לדעת איך להגיד לה כזה דבר, והאם בכלל כדאי לי להגיד לה כזה דבר. יש לציין שזה מאוד מפריע לי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אבי
דבי ברקן15/10/2008אחרי שבוע של היכרות נראה לי כי אין דרך להגיד את זה באופן שיתקבל בתגובה חיובית.
משמעויות שליליות רבות יהיו להצעה כזו מבחינתה.- הן לגבי המראה שלה, הן לגבי הרצון שלך לתקן אותה בשלב כל כך מוקדם ועוד.....
אם היא מוצאת חן בעינייך ונראה לך כי תוכל לעת עתה "להבליג", או להרגיש בנוח כשאתה איתה, המשך להיפגש איתה ותבדוק אם הרגשתך משתנה.,
אם נראה לך כי מצב עור הפנים שלה הוא משהו בלתי נסבל מבחינתך, כנראה שהפוטנציאל להמשך קטן.....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הרבה בחורים לארג'ים כמוך
שני20/10/2008לדעתי היא תשמח מאוד אם אתה תשלם על זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)