שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יריב
    19/10/2008

היי בנות, תגידו יכול להיות שאתן לא אוהבות סקס בכלל? היו לי שתי חברות בחיים וכעת יש שלישית, וכולן בקושי רוצות לשכב. אפשר לקבל טיפים כיצד לגרום לבחורה החדשה לרצות לעשות סקס בתדירות גבוהה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אולי אתה משעמם במיטה???

שני
    20/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליריב החמוד

בילבולית
    27/12/2008

כל הכבוד שאתה אמיץ מספיק לפנות לעזרה לנשים!!! ולא מפחד מתגובות עוקצניות! אם תגלה את גילך זה יעזור. אולי אתה חושב רק על הצרכים שלך בסקס? אולי לא התנסיתה מספיק בסקס? בחורה צריכה להתרגש ולהרגיש הנאה לא רק בין הרגליים אלא בהרבה איזורים בגוף! משחק מקדים עם השקעה רבה תעזור. אתה יכול פשוט לתת לה להוביל אותך למקומות שנעים לה, שתראה לך יפה נעים. תנסה אולי לשנות תנוחות במהלך, לשאול אותה איך היא רוצה. סקס זה לא רק להכניס להוציא אלא לפנק ולענג כדי לקבל פינוק בחזרה, אפילו אם זה לשאול שאלות ישירות זו תחילת דרך להבנה הדדית, אולי גם לשים לב יותר לתגובות של בת זוג איך היא מגיבה על פינוקים שלך במקומות שונים. אם לא תתבייש לשאול ולעשות ותהיה פתוח להצעות רק תרוויח מזה!אני מבטיחה! מה שקורה ביניכם במיטה נשאר שמה וכך תהיו יותר פתוחים אחד עם השני! אני מקווה שזה עוזר! מכל הלב שיהיה רק נעים, מהנה ומספקקקק!!!! דרך אגב רוב הנשים לא חוו אורגזמה מעולם לכן לא מזיז להם סקס או לא סקס!!!! אפשר לגרום אורגזמה לא רק בחדירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה