מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם להיות הכי חמודה בעולם?אתי22/10/2008
שלום רב, היכרתי מישהו שמאוד מוצא חן בעיניי. הלב שלי רוצה כל הזמן להעניק לו, להחמיא לו ועוד. עם זאת, אני מפחדת שזה יגרום לו לא לרצות אותי, כי לא יהיה לו אתגר. מה לדעתכן עדיף לעשות? להיות אליו הכי חמודה בעולם, או דווקא להיות מעט קרה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתגר יש בספורט אתגרי
D22/10/2008תיתנהגי כמו שאת לא טוב לשים מסכות בקשר,ואם הוא סתם אחד שמחפש אתגרים שיחפש אותם בדיונות אם אופנוע שטח, מקווה שתמצאי את האחד שיעשה לך רק טוב (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אתי
דבי ברקן22/10/2008אני מאמינה שאם את בחורה חברותית, מעניקה ואוהבת חום, הטוב ביותר הוא להיות כזו, בכל פעם בהתאם לעומק הקשר.
נסי להתאים את הצורך הזה לשלב בו את נמצאת בקשר, מבלי לבטל את הנטיה הטבעית שלך, וכפי שנאמר לך באופן דומה, אם זה מה ש"יבריח" אותו- הוא חוסך לך אנרגיות מראש :-), המשיכי הלאה אל מי שיהנה מכך ויהייה כזה בעצמו, כפי שאת רוצה וכפי שמגיע לך.
בהצלחה, דבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי אל תקשיבי להם..
שני23/10/2008בחיים צריך לדעת לפעמים "לשחק אותה"... אל תהיי אמיתית עד הסוף, גברים לא אוהבים נשים שנותנות 100 אחוז נתינה. שחקי אותה קשוחה, לעיתים אנוכית, רק ככה הם נמשכים. טובות הלב נשארות רווקות...הביצ'יות מצליחות, תאמיני לי, מניסיון... חה חה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר כי אני ראיתי לא קצת
D23/10/2008בי'ציות בודדות בנות 70...סנוביות נשארות בסופו של דבר לבד ואם מערכות יחסים דיי קצרות שיותר דומות לסטוץ מאשר למערכת יחסים אמיתית..ובשביל מערכת יחסים אמיתית צריך התנהגות אמיתית ולא איזה פוזה עלובה בשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי סיפורי סינדרלה זה רק באגדות
שני26/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור סינדרלה נשים אם פוזה
D28/10/2008בשקל כמו שהצגת גומרות כבחורות בודדות אם מלא פוזה כדי להסתיר את זה,התנהגות אמיתית מובילה לקשר ארוך אם האדם הנכון וזה לא אגדה זה קורא כמעט בכל מערכת יחסים אמיתית ולא איזה מספר דייטים עלובים שמסתיימים באיזה סטוץ מסכן.פוזות עלובות כאלה של האישה הקרה והקשה להשגה מתאימה לאיזה פאקצה בבר מאשר למישהי שרוצה מערכת יחסים.מה לעשות זאת האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיענו סנוביות כאלה?? פיכססס
במבה28/10/2008הם הכי חרות תאכלס הפוזה הזאת לא עובדת על כל אחד ורואים שהם סתם שרלילות מסריחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מיקי בוגנים אומר???
שני29/10/2008איזה מיר-מור. כמה מירמור יש בכן בנות. אתן בטח מאלה שנותנות את עצמן ובסוף הגבר זורק. אמרתי לכן: תהיו ביצ'יות. רק ככה זה עובד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי אני לא "נותנת" את עצמי
D29/10/2008אם להיות אמיתית את אצלך זה ניקרא "לתת את עצמך"זה רק מעיד שיש לך אופי חלש שכולם מנצלים אותו ואת מביאה פוזה עלובה כדי להסתיר את זה...יש הבדל גדול מאד בין בן אדם שלא מסתיר את עצמו אם פוזה לבין בן אדם חנפן כזה וזה באמת מתאים יותר לשרלילה בבר הגישה הזאת,ואישה לא חייבת להיות "הנותנת" במיטה אם בסקס כל מה שאת עושה זה לשכב על הגב רק כדי שהגבר יגמור זה בעיה שלך לא כל הנשים כמוך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתת את עצמך זה לאו דווקא במין
שני03/11/2008לתת מעצמך יכול להיות בהרבה תחומים: בתחום הריגשי, הפיזי, נתינה בכל תחום. את ישר קפצת וחשבת על סקס. אין אדם מדבר אלא מהרהורי ליבו... ושוב אני אומרת: בנות, תהיו ביצ'יות. לא לחשוש מכלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח את יודעת בכלל על מה את מדברת?
D03/11/2008עושה רושם שאת לא ממש יודעת להתנהג בלי פוזה אם מישהו זה לא ניקרא לתת את עצמך ותפסיקי לקשקש שטויות באוויר אם את נותנת את עצמך בכל מצב שאת אם בן זוג כל שהוא אם את לא עושה פוזה רק אומר שאת חנפנית,ותפסיקי להתעקש על זה שהשטות המתנשאת הזאת שווה משהו כל אחד אם שכל בין האוזניים חושב שזאת סתם פוזה דבילית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב הצד הפיזי בכל הנוגע למערכות
D03/11/2008יחסים הוא בדרך כלל מיני או שאצלך יש עוד צד של זה כמו מכות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוש לכי תלמדי קודם עברית תקנית
שני04/11/2008כדי שנבין מה את מדברת. וכן, גם סימני פיסוק לא יזיקו. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך סימני פיסוק כדי להבין
D04/11/2008מה אני כותבת אם את לא מבינה אל תאשימי את הסימני פיסוק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות אל תקשיבו לה
שני06/11/2008היא סתם חופרת והיא מיר-מור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לפחות לא מצטטת את מיקי
D08/11/2008בוגנים הזה כל הזמן אם ה"מיר-מור" הזה כל הזמן חח (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי פעמיים כל הזמן לא נורא חח
D08/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי את סתומה
שני09/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתי
בילבולית27/12/2008אני אישית מנסיוני הרב נפגעתי המון. אני בדיוק כמוך רוצה להעניק ולתתתתת ולתתתת, גברים עם מוזר, הוא יישר ירים אף וירגיש אחד ויחיד ולא ינסה אפילו לעשות בשבילך ולמענך כי הוא כבר יודע שהוא בשבילך הכל ולא תעזבי אותו. את צריכה לתת ולהעניק בגבול הטעם הטוב, להשאיר לו מקום לרצות עוד, לתת לו לרצות להתעניין בך ולהרגיש שהוא עדיין לא הגיע לפרס הנחשק. גברים הם כמו חיות יש להם תמיד צורך להשיג ולהלחם ולהתחרות וגם בדרך לקבל פרסים ובונוסים, בלי ההרגשה הזו הוא ירגיש שאין לו למה להשקיע בפרס כי נתת לו אותו. קנאה קטנה אף פעם לא מזיקה, וגם מסתוריות קטנה, לא ברמות מוגזמות כמובן שלא יגיע לריב. לדעתי הם כמו ילדים קטנים שכל פעם צריכים דבר חדש לחקור ולהתעניין בו לרצות לגלות מה יש בפנים. לדעתי מערכת יחסים צריכה להיות מגוונת ומה לעשות תפקיד האישה להיות מסתורית, לא צפוייה, מסקרנת, מושכת עין, תמיד להשאיר טעם של עוד. זה המקצוע, אבל בתמורה מקבלים חיזורים, פינוקים והעיקר כבוד. לא תמיד אפשרי לעשות את הכל אבל אין רע בלנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)