מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה משפחתיתשרונה08/07/2007
אני אמא לארבעה מאושרת מאד
אבל בילדותי סבלתי מהוריי השפלות מילוליות וספגתי מכות
כיום אני נשואה ומאושרת אך היחסים עם הוריי גרמו לי היום למצב שאני לא סולחת להם בכלל
כיום אין לי שום קשר עם הוריי אבל יום אחד נפגשנו באירוע משפחתי ובני משפחה ניסו להשלים ביני לבין אימי אך היא סירבה להשלים עימי
מיותר לציין שהרגשתי מושפלת וכשיצאתי מהאירוע בכיתי
דיי חסר לי שאני לא בקשר עם הוריי בוכה המון ומרגישה הכי גרוע בעולם
אבל מצד שני אני יודעת שאם אשלים עימם ההשפלןת יחזרו
איך אני מתגברת ?
אני רוצה לא לבכות יותר
תודה לכל מי שתייעץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר המלכה
איילת פדה09/07/2007אסתי יקרה
תודה על שיתופך בהצלחתך ליצור תיקון
מהאומללות שאת מתארת במשפחת המוצא שלך, לעומת המשפחה שיצרת לעצמך בחייך הבוגרים.
ניתן לומר במובן הזה שעברת מאגף המשרתות לאגף המלכות,
ואם אכן אסתי הוא שמך, המלכת את עצמך לאסתר המלכה.
כמו בכל תהליך יעוץ, ובוודאי יעוץ משפחתי, קשה לאנשים מבחוץ (קרובים כרחוקים), להבין עד הסוף מה קרה שם בין המעורבים. ולכן קרובי משפחתך שניסו מכוונות טובות להשלים בינך לבין אמך, מן הסתם לא מודעים עד הסוף למורכבות הקשר ביניכם.
וכך גם אני, כיועצת חיצונית, ממליצה לך ללכת לטיפול מקצועי מעמיק, להבין לעומק את המצב ומורכבותו. מהות התהליך הינה פחות לגבי הקשר שבינך לבין אמך,
אלה יותר לגבי הקשר שלך עם עצמך, ושלך עם ילדיך.
ועד שתגיעי לתהליך מקצועי מעמיק, את מוזמנת לשאול את עצמך -
מה הרווחים שיש לך בניתוק שיצרת? מה המחירים שאת משלמת על ניתוק זה?
מה גדול יותר במצב הנוכחי - הרווח או ההפסד?
ומה הדרכים שיובילו אותך להיות בשלמות עצמית ובתחושה של רווח.
בברכה, איילת פדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)