מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה שינוי בחייםלי24/10/2008
שלום מצטערת מראש אם זה יהיה ארוך אני נערה דתיה בת 20 מקטנותי הייתי ילדה בעלת בטחון עצמי הייתי מוקפת בחברות מביאה חברות הביתה והולכת אליהן לביתן הייתי יוצאת בערבים עם המשפחה לא מתביישת אבל הכול התחיל להשתנות מגיל ההתבגרות שהתחלתי להתפתח והתחילו לי פצעי בגרות פתאום בהדרגה התחלתי להסתגר מהחטיבה לא יצאתי לא הבאתי חברות הביתה ולא הלכתי אליהן לא הלכתי למסיבות כי שם היו את הקטעים עם הבנים ולא הרגשתי נוח להיות בחברתם התביישתי וכך התחלתי להתרחק מהחברות פה ושם היו בנות אבל שוב רק במסגרת בית ספר מעבר לזה כלום לא יצאתי נהייתי חסרת ביטחון לחלוטין עם זרים בנים בנות במקומות הומי אדם התביישתי בעצמי בי בפנים עם הפצעים עכשיו סיימתי תיכון וכמובן אין לי קשר עם אף חברה מהתיכון ואני עובדת וגם בעבודה אני דתיה יחידה אז החברות מהעבודה יוצאות בערבים וכמובן לא מזמינים אותי כי יודעים שאני לא אבוא כי זה פאבים מועודונים אני רוצה להשתנות לצאת להיות בעלת בטחון עצמי אני מאוד אוהבת לרקוד אוהבת מוזיקה לפעמים אני מרגישה חנוקה אני רוצה לצאת אבל אין לאן אין עם מי מה עושים איך מתחילים לפתח חיי חברה לצאת מהחוסר בטחון אגב יש לי עדיין פצעים בפנים אז עדיין יש את הקטע אבל אני לא כל כך מייחסת חשיבות כבר אליהם וזאת הסיבה שעד עכשיו גם לא היה לי חבר כי אני מפחדת מזוגיות אני לא יודעת מה עושים עם בנים מה אומרים איך מדברים אני מאוד רוצה להשתנות לצאת היום אני רק עבודה ולבית ישר שיש אירעים משפחתיים אני רוקדת ונהנית א ני מאוד אוהבת אבל שוב בקטע של חברות קשה לי למצוא את עצמי כי אני מרגישה קצת לא שייכת כי אני דתיה אפילו לבד מעירים לי "זה לא בשבילך " "או הייתי מזמינה אותך אבל זה פאב ואת לא יוצאת למקומות כאלה" מה לעשות אני רוצה להשתנות להיות מעורה בחברה סליחה על האורך מקווה לעיצות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם אני עובר בדיוק אותו הדבר
איש הקש24/10/2008אני יודע מה את מרגישה ואני מקווה שמישהו כאן יעזור לך.בהצלחה(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיש הקש
לי25/10/2008תודה רבה על ההזדהות מקווה שיעזרו בעיצות בפורום ושגם לך יהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי?
לי30/10/2008למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסי לכתוב את זה בפורומים אחרים
איש הקש31/10/2008גם הפורום הזה קצת פחות פעיל אז תפרסמי את זה בעוד כמה פורומים מתאימים.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינויים קטנים
אביטל שטרית02/11/2008שלום לך,
עניתי לך במייל פרטי, אך אשמח לענות לך בקצרה גם כאן.
העלית הרבה נושאים דימוי גופני דימוי אישי ,יחסי חברות, זוגיות ועוד...
קשה להתיחס לכל הנושאים הללו במשבצת הקטנה של הפורום הזה, אבל אנסה להתיחס לעיקר הדברים. מרבית בעיותייך החלו כתוצאה מדימוי עצמי נמוך וירידה בבטחון העצמי שלך, זהו נושא שכדאי לך לעבוד עליו, אולי באימון אישי ואלי לבד ,אך זהו תהליך... . שמחתי לקרוא שבסיומו של גי לההתבגרות חל שיפור בדימוי הגופני שלך ובתפיסה העצמית שלך ,וגילית שה"שד" אינו נורא. עדיין את סובלת מבטחון עצמי נמוך וקשה לך למצוא חברים וזוגיות ואת מעונינת לעשות שינויים בחייך. מה דעתך להתחיל בקטן, וליצור שינוי קטן אך משמעותי.
אולי למצוא חברה אחת?
נסי ושתפי אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)