היי בנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי בנות
    אבי
    02/11/2008

אל תשאלו, זה שוב אני שבאתי לשגע אתכן. אני אבי ששאל לפני זמן מה על כך שהיכרתי בחורה עם חורים מפנים מחצ'ונים והייתי בדילמה אם להמשיך לצאת איתה. אגב, חוץ מהחורים בפנים שלה, היא מדהימה - נראית מעולה ומתנהגת מעולה. אז מה שקרה עכשיו הוא שגמרתי איתה בסוף השבוע הזה, בגלל החורים בפנים. כמובן שלא אמרתי לה את הסיבה. כעת אני מדוכא מאוד מאוד מאוד. משום שעם כל אחת שאני יוצא אני מוצא בה פגמים ואז זורק אותה. מה לעשות? האם עלי להישאר כל החיים לבד? האם אולי כדאי לי לבקש מהבחורה עם החורים בפנים לחזור ולנסות שוב לצאת איתה ולהתגבר על הביקורתיות שלי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי בנות

הוספת תגובה

• אוהב אותן בדיעבד

אביטל שטרית
    02/11/2008

היי אבי,
    אתה לא משגע אותנו,אתה משגע את עצמך.
    הייתה לך בחורה מדהימה וכל מה שהצלחת לראות בה זה "החורים "בפנים, אז נפרדת ממנה וכעת אתה מדוכא.
    מעניין... כשהיא הייתה שלך ,ראית רק את "החורים" ועכשיו כשהיא איננה היא חסרה לך ואתה אפילו מדוכא.
    מה באמת הפריע לך אצל אותה בחורה?
    נסה לענות על שאלה זאת. ביחוד לאור העובדה שאתה נוטה למצוא פגם בכל בחורה שאתה יוצא עמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה