מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם השותףדנה10/07/2007
אני גרה כבר שנה, עם שותף בתל אביב
הוא מאוד חמוד ואנחנו מסתדרים מצויין
הבעיה שלי היא שכל פעם כשהוא מביא חברים הביתה, הם נועצים בי עיניי
ולפעמים מתחילים איתי
וזה מאוד מפריע לי
זה מביך אותי וגורם לי להרגיש לא בנוח בבית שלי
כבר דיברתי איתו על זה, ובאמת חבריםש לו מציקים לי פחות,
אבל עדיין אני מרגישה לפעמים שחברים שלו נועצים בי עיניים או מסתכלים עליי בצורה פלרטטנית
מה עליי לעשות?
האם כדאי לי פשוט לעבור לגור עם שותפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דו קיום
איילת לחמי10/07/2007דנה יקרה
באמת מצב לא נעים ואפילו מטריד שבבית שלך את לא יכולה להרגיש נוח ללכת איך שאת רוצה ולהסתובב היכן שאת רוצה בכול זמן.
הדבר הראשון שיש לעשות במצב כזה הוא להעלות את הבעיה על פני השטח ולא להשאיר אותה אמורפית ועמומה ואת זה את עשית - כל הכבוד לך
ומה הלאה?
ראשית המשיכי ליידע את השותף שהביעה לא נפתרה במלואה כי העובדה שאת עדיין מרגישה רע עם המצב משמעו שהבעיה עדיין קיימת והבעיה היא לא רק שלך.
גם השותף שלך צריך להבין שהעובדה שאתם גרים יחד אומרת שאתם מנסים לחיות בדו קיום שלכול אחד בנפרד ולשניכם יחד נוח בטריטוריה המשותפת של שניכם.
שנית, נסי לראות מה בדיוק מפריע לך בחברים שלו הנוכחות הגברית המאסיבית בבית? המיניות הלא רצויה שנכנסת לביתך או.......
אחרי שאת מבהירה לעצמך את הענייו- תומרי א זה בקול. תומרי את זה בקול לאותו חבר שעושה את זה. שזה לא נעים לך איך שהוא ......
אשמח שנעשה יחד חשיבה משותפת של מה הסיטואציה הזו גורמת לך להרגיש- את מסכימה?
בהצלחה,
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)