שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דני
    19/11/2008

אני יוצא עם מישהי כבר חצי שנה ויש לי בעיה: אני כל הזמן חם ואוהב, שולח הודעות SMS, אומר לה שהיא מדהימה, מושלמת, הכי יפה בעולם וכדומה, והיא ממש לא, היא הרבה יותר קרה. בדרך כלל כשאני אומר לה את הדברים האלו היא אומרת תודה! במקום להגיד בחזרה דברים טובים. אפשר לקבל המלצות מה כדאי לי לעשות? לגמור איתה, לדבר איתה על זה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שלום דני

מורן זיו-אש
    19/11/2008

שלום דני,
    כל אדם הנמצא בזוגיות מביא איתו הרגלים ומטענים מעברו המשפיעים באופן ישיר על התנהלותו בתוך הקשר הזוגי. על כן, יש אנשים אשר מביעים אהבה וחום בקלות רבה יותר מאחרים.
    בזוגיות שאתה מתאר, אתה מביע חום ואהבה בקלות ואילו הצד השני אינו וזה חסר לך.
    זוגיות בריאה מבוססת על תקשורת פתוחה, כנות והבנה הדדית, על כן, אני ממליצה לך לפתוח את הנושא עם בת זוגתך ולברר איתה האם שמה לב לדפוס הזה, כיצד היא מסבירה זאת, לשתף אותה בתחושות שלך. במקרה שהמצב לא ישתנה וימשיך להפריע לך, תוכל לבחור להישאר איתה בזכות תכונות אחרות שיש בה ושאותן אתה מעריך ולהשלים עם המצב או לבחור לסיים איתה את מערכת היחסים מפני שאינך מוכן לוותר על חום ואהבה במערכת יחסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה