בעיה בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בעבודה
    עדנה
    16/07/2007

מודה לך על התיחסותך
    אני ממש לא מרגישה שאני פחות יעילה מבעבר
    נשארתי אותה עובדת רצינית אשר שואפת לשלמות בעבודה
    ואני אותה עובדת מלפני 10 שנים
    המנהל החדש פשוט את ההחלטות שלו הוא מישם לבד ואינו מוכן לשמוע את העובד
    הוא חדש ואינו מכיר מה הבעיה של כל עובד
    תמוהה בעיניי שהוא מתעלם מאישורים רפואיים ועוד יותר תמוהה שהוא שומע לעובדים אשר לא עושים כלום בעבודה
    הוא יודע שאני ממורמרת ומעולם לא קרא לי לשיחה ןלנסות יחד עימי לפתור את הבעיה
    אני נמצאת בחדר ללא איוורור או חלון כמה שנים ולא היתה לי שום אופציה לשינוי ולכן שתקתי היום כשעובדת פרשה והתפנה חדר הוא מיעד את החדר למשהי שהיה לה חלון אך היא רצתה את החדר הזה כדי להיות לבד ולעשן בלא הפרעה
    פניתי אליו מס פעמים והוא ענה לי אל תעברי בנתיים תשאירי את החדר ריק
    חלפו ארבעה חודשים החדר לא מיושב אני סובלת במקומי מגלי חום לאחר שלושה ניתוחים לא קלים ובסוף הוא מאכלס את אותה אחת שהיתה בתנאים מצויינים
    אני בהחלט מרגישה באקט הזה זלזול ברגשותיי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בעבודה

הוספת תגובה

• בעיה בעבודה

שרונה
    16/07/2007

הלוואי וידעתי למה אני מקבלת יחס פוגע ומעליב
    ממש אין לי מושג
    אני לא עשיתי לו דבר שיכול למצב הזה
    אגב כל החברות שלה לא מדברות עימי ללא כל סיבה
    ואני יושבת ממש לבד באגף שלי ללא שום תקשורת עם שאר העובדות
    הגעתי למצב שאני ממש לא רוצה לעבור חדר כי זה עולה לי בבריאות
    רק דבר אחד אני שואלת האם הוא אינו מחוייב לאישור רפואי ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קחי את האושר שלך בידייך

איילת לחמי
    17/07/2007

שרונה יקרה,

ראשית אני מתנצלת על העיכוב בתשובתי.
    הייתי רוצה לנתח ביחד איתך את המצב אותו את מתארת:
    ראשית המצב עבורך בעבודה נשמע מצער מאוד ושוב אני מחזקת את ידייך שתהיה חזקה להמשך אבל עם זאת יש מה לעשות ובעיקר הייתי רוצה להאיר את המצב שהכדור בידיים שלך!!
    את מתארת מנהל חדש, מאוד בטוח בעצמו אשר מיישם את החלטותיו לבד ובגלל זה הוא אינו שומע את צורכי העובדים. בואי נבחן את המצב- הוא מנהל חדש שצריך להוכיח את עצמו ולקדם את הדברים שלשמו הוא נבחר לתפקיד. למנהל חדש אין פנאי. במצב כזה, אם את רוצה להשיג משהו את צריכה לדרוש אותו מולו.
    נמשיך, את כותבת כי "המנהל אינו מכיר את בעיותיו של העובד". לפיכך אני לא בטוחה אם הוא מכיר את הבעיות הרפואיות שלך - צריך לומר לו אותן ולהדגיש אותן- אבל רק במידה שאת רוצה שזו תהיה הסיבה לשמה הוא מעביר אותך מקום.....

אבל איך מדברים איתו ומשיגים תוצאה רצויה?

תאמי עמו פגישה בעניין עבודתך במשרד.
    הכיני את עצמך היטב לפגישה: מהם התוצרים החיוביים של עבודתך ואיך את רואה את עצמך כעובדת במקום. חישבי על הוותק שלך, יכולותייך ומרצך.
    בפגישה שאלי אותו מה הוא חושב עלייך כעובדת. בקשי משוב אמיתי וכנה ממנו על עבודתך. גירמי לכך שהזרקור החיובי יהיה עלייך. את מתארת שאת בטוחה בעצמך כעובדת טובה- אז תשתמשי בכישורים הללו שלך .
    לאחר שהוא יאמר את הדברים החיוביים עלייך ועל עבודתך, תוכלי לשאול אותו מדוע הוא מתעלם מבקשותייך שנשענות לא רק על וותק ועבודה טובה כפי שהוא ציין, כי אם על צרכים רפואיים.

ולסיכום חשוב,
    שרונה- קחי את האושר שלך בידייך. אל תחכי שהוא יזמן אותך לפגישה, עשי זאת בעצמך.

ספרי לי כיצד את חווה את העצה הזו ואת התפתחויות הדברים
    בהצלחה,
    איילת לחמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה