אהבה אסורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבה אסורה
    מיכל
    16/07/2007

שלום!!!
    היי אני בת 21 יש לי חבר 4 שנים בן 26 והתאהבתי במישהו בן 24 אבל הבעיה היא שהוא נשוי +ילד ועוד בעיה שהוא דתי {כיפה+שומר שבת} יש לו בעיות עם אשתו והוא אמר לי שהוא כבר רצה להתגרש אני לא מפסיקה לחשוב עליו ומצד שני מה עליי לעשות????
    אנחנו מדברים הרבה ואני בטוחה שהוא מרגיש כלפיי משהו אבל מתבייש
    בבקשה תעזרו לי.........................

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהבה אסורה

הוספת תגובה

• צומת דרכים

איילת לחמי
    17/07/2007

מיכל יקרה,
    את מתארת שתי בעיות משמעותיות:
    ראשית יש את החבר שלך שאיתו את כבר 4 שנים והתאהבת בגבר אחר- מה את מתכוונת לעשות עם הקשר הנוכחי שלך?
    שנית יש את הגבר החדש שהוא צעיר יותר- האם זה יתרון עבורך? אבל יש כמה בעיות משמעותיות לממש את הקשר עמו- הוא נשוי ויש לו ילד כך שיש לו משפחה. שנית הוא דתי ואני מבינה שאת לא וגם לא מעוניינת ללכת לכיוון.

רשמי לי שוב האם את רוצה שנתמקד גם בסוגייה הראשונה שהיעלת בנוגע לקשר הנוכחי שלך.

כעת אתמקד בסוגייה השנייה:
    הבחור החדש נמצא כרגע במשבר, כלומר בצומת דרכים- היחסים שלו עם בת זוגו רעועים והוא מחפש מפלט. כעת הוא מתחבט האם לממש את פתח המילוט יחד איתך או לעשות זאת לבד. את צריכה לחשוב מהצד שלך האם את רוצה להיכנס לתוך המערבולת הזו של המשבר- פרידה, גירושין, התאוששות. כאשר לא בטוח שבסוף ההתאוששות אותו גבר יהיה שלך. כי הרי הוא בצומת דרכים.

אני חושבת שגם את נמצאת כרגע בצומת דרכים - את צריכה לבחור בין החבר הנוכחי לגבר חדש בין אהבה אפשרים לאסורה. יש הטועננים שאהבה אסורה תמיד יותר קורצת, רק כי אסור.
    אני מציעה לך לוודא עם עצמך- האם את רוצה להישאר עם החבר הנוכחי שלך או רוצה לעזוב אותו וזהו הפיתרון שלך- לעזוב בשביל מישהו אחר. מכיוון שאם את רוצה להיפרד מהנוכחי עשי זאת ותני לעצמך מרווח נשימה. אל תקפצי ישר לקשר חדש. ביחני את הדברים ואז תראי מה את רוצה באמת.
    מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מיכל
    17/07/2007

אני ממש לא יודעת מה לעשות
    מצד אחד אני יודעת שחבר שלי אוהב אותי ושהוא בחור טוב ואני גם לא רוצה לפגוע בו כי הוא נורא רגיש.
    ומצד שני אני נורא רוצה את הבחור הדתי{מסורתי}
    אני ממש מבולבלת ומפחדת להפסיד משני הצדדים וגם לא כל כך בא לי כמו שאת אומרת להכניס ""ראש בריא למיטה חולה"
    אני ממש מבולבלת ולא מפסיקה לחשוב על זה כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד אחד

איילת לחמי
    18/07/2007

היי מיכל
    אני רוצה שנתמקד- שנתמקד בך!
    מה את רוצה?
    זה שהחבר שלך אוהב אותך זה אחלה- אבל מה איתך? את אוהבת אותו ? את רוצה להיות איתו?
    את תפגעי בו יותר אם תשארי איתו מרחמים ולא מאהבה.
    חישבי עם עצמך - האם את אוהבת אותו?

אם את רוצה להישאר איתו - מכיוון שהקשר ביניכם נראה לך טוב בשבילך- אז תפתחי איתו את הדברים. תאמרי לי שאת מבולבלת לא יודעת ודברו על זה

אם את רוצה להיפרד- עשי זאת בלי לחשוב מה יהיה הלאה אם יהיה לך מישהו או לא. חשיבה שכזו רק מקבעת אותך- עשי עכשיו את מה שנכון לך לעשות ובהמשך יבוא מישהו אחר זה שמתאים לך.

קודם תעשי חושבים על הקשר הנוכחי- ספרי לנו ואחר כך נחשוב על הקשר הבא....
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה