שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    23/11/2008

שלום רב, אני יוצא עם מישהי חודש ואני מרגיש שאני מתפוצץ כבר מרוב רגשות אליה. אני ממש כבר מאוהב בה. נכון לעכשיו היא יודעת את זה כי אני כל הזמן מחמיא לה, מביא מתנות קטנות ועוד. האם זה יכול להרחיק אותה ממני? האם לדעתכם עלי להרגיע ולא להראות את הרגשות? זה יהיה לי קשה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דניאל

מורן זיו-אש
    23/11/2008

שלום דניאל,
    לא ציינת בשאלתך כיצד היא מגיבה למחוות האהבה שלך. האם אתה מתרשם שזה מחמיא לה ומרגש אותה או שאולי זה מלחיץ אותה.
    כאשר אנחנו נמצאים בבנייתו של קשר חדש כדאי לשים לב לקצב של בן הזוג, האם הוא נפתח אלי, האם נוצרת קרבה, אינטימיות האם יש חשיפה (לאו דווקא פיסית), איך הוא מגיב אלי. כל אלו מספקים לנו מדדים טובים על מנת להתאים את הקצב לצד השני, למצוא איזון בין הרצון להפגין רגשות (במקרה הזה- שלך כלפיה) לבין להתקדם בקצב שנכון לצד השני.
    לסיכום, נסה למצוא את האיזון בין הצרכים שלך לבין הצרכים שלה בהתאמה להתפתחות מערכת היחסים.

בהצלחה
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה