מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעבודהשרונה17/07/2007
איילת תודה על ההכוונה
אני לפני חודש כבר יזמתי עימו פגישה בארבע עיניים
ואמרתי לו בדיוק את הבעיה הרפואית שלי הוא בדיוק יודע במה הדברים אמורים
והוא ממש בחר להתעלם מכך אין הסבר אחר לכך
אילו היה מעוניין לנסות אלטרנטיבה כל שהיא לפחות היה מזמן אותי לשיחה ואומר לי "אני מצטער אבל אדאג לך לפיתרון הולם" זה כבר היה נראה אחרת והיה נותן הרגשה נעימה
דבר זה לא קרה וזה מעיד על משהו
אני בהחלט מוכנה ליזום עימו שיחה נוספת אבל מבחינתי אני מרגישה שזה מיותר ומשפילה את עצמי
כי כבר שוחחתי עימו לגבי הבעיה ובכל זאת הוא הכניס עובדת אחרת אז מה כבר יש לי לחדש לו
איילת אני כבר מוותרת על החדר כי אני לא אהיה מוכנה שהוא יוציא את אותה עובדת למעני כי זה לא הסיגנון שלי
אבל אני מאד רוצה שהוא ידע שגרם לי עוול ועוגמת נפש שבכל רגע נתון אני נזכרת בכך בוכה
כמו כן לא רוצה למתוח את החבל יותר מדיי כי יהיו לכך השלכות כמו נקמה מצידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדם הוא סך כל בחירותיו בחיים
איילת פדה17/07/2007שרונה
אני מצטרפת לשיח שלך ושל איילת לחמי.
עקבתי בעניין אחר הקורות אותך וצר לי על התקופה הלא נעימה שעוברת עליך.
אחד המחקרים שנעשו לאחרונה בארגונים,
מרשים שהסיבה העיקרית לעזיבת עובדים את הארגון - זה הקשר שלהם עם הבוס הישיר.
הבוס שלך, בבחירות שעשה בניהול שלכן, יצר את הדימוי העגום שלו כמנהל בעיניך.
כל אותן תופעות שאת מתארת - שאינך חווה ממנו יחס אישי ואכפתיות, משמעותיות ביותר לרווחה, להנאה ולתפקוד הנאות שלך בארגון.
אולם, מכיוון שהוא לא כאן איתנו, כדי להיתרם, וכנראה שהשינוי אצלו לא יחול מאליו,
אני מצטרפת לאיילת לחמי באמירה "קחי את האושר שלך בידיך".
כל עוד את בוחרת להישאר במקום העבודה הנוכחי, תבחרי לא לשקוע למקומות האלה.
איני יודעת מהן בעיותיך הבריאותיות, ואני מאחלת לך רק טוב,
אך אין לי ספק שדאגות ו- עוגמת נפש, כפי שתארת אותה, לא תורמים לבריאותך.
תבחרי "לא לקחת לריאות". תבחרי להיות מאושרת למרות האטימות שלו.
ואם את בוחרת לוותר על החדר, תבחרי בזה בלב שלם ותמשיכי הלאה - אבל אם לא, תבחני שוב את בחירותיך.
תמשיכי לעדכן אותנו
מחזקות את ידייך
איילת פדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)