מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוייחזי30/11/2008
לא יודע אם זה הפורום המתאים, ואני גם גבר, אבל בכל זאת: כבר הרבה זמן אני מסתובב עם משהו בבטן, אולי בראש. זה מן סוג של ריק מציק, אין לי כל כך מצב רוח וגם אין לי חשק לעשות כלום, מן חוסר איכפתיות לסביבה . אמא שלי מציקה לי בכל מיני שאלות שאין לי עליהן תשובות. אני רוצה שיניחו לי, לא רוצה כלום מאף אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזי היקר
אביטל שטרית30/11/2008אתה צודק, זה אכן לא הפורום המתאים, לא משום שאתה גבר, אלא משום שיהיה זה מאוד לא אחראי לאבחן את מצבך דרך הרשת.
אני מציעה לך לפנות בהקדם לרופא והוא יכוון אותך לטיפול המתאים.
ייתכן שזה דכדוך קל , או יותר מכך, בכל מקרה יש פתרון ואל לך לסבול בשקט ולחכות שזה יעבור, פנה עוד היום לרופא המשפחתי, עלמנת שתוכל לחזור ולהנות מחייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייי
בילבולית27/12/2008אני לא מייעצת מומחית. אני רק בת 22 ולאחרונה חוויתי דבר דומה, השתחררתי, נהיתי אזרחית לא מצאתי את עצמי, לא רציתי כלום, הוריי הציקו עם שאלות על החיים והעתיד לא היתה לי תשובה לכלום, עבדתי כרובוט ללא חשק והרגשתי שהלכתי לאיבוד. אני נגמלתי מזה ע" י 1.לכל שאלה שאין לי תשובה עליה שאלתי שאלה בחזרה, מה אתה מציע? אולי תעזור במקום לשאול אותו דבר כל יום?תציע?תכוון? 2. חברים,חברים,חברים, יותר נכון אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם, מכיר, ומכבד, כן, אני לקחתי כמה דוגמאות מחברים שניהלו אורך חיים מעניין. אם תשקע במחשבות כאוניות רק תתן לעצמך אישור לא לפתור דברים ולא לרצות להתפתח. כשיש תחום עניין זה מעלה רמה אישית וערך עצמי. אני בכלל דכאונית נוראה אבל יצאתי מזה לבד , נתתי לעצמי תשובות והתחלתי ליישם חלומות. זו אך ורק דעתי האישית, בלי לפגוע או לשפוט. התגובה היא מכל הלב ורצון לשתף!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)