אויי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אויי
    חזי
    30/11/2008

לא יודע אם זה הפורום המתאים, ואני גם גבר, אבל בכל זאת: כבר הרבה זמן אני מסתובב עם משהו בבטן, אולי בראש. זה מן סוג של ריק מציק, אין לי כל כך מצב רוח וגם אין לי חשק לעשות כלום, מן חוסר איכפתיות לסביבה . אמא שלי מציקה לי בכל מיני שאלות שאין לי עליהן תשובות. אני רוצה שיניחו לי, לא רוצה כלום מאף אחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אויי

הוספת תגובה

• חזי היקר

אביטל שטרית
    30/11/2008

אתה צודק, זה אכן לא הפורום המתאים, לא משום שאתה גבר, אלא משום שיהיה זה מאוד לא אחראי לאבחן את מצבך דרך הרשת.
    אני מציעה לך לפנות בהקדם לרופא והוא יכוון אותך לטיפול המתאים.
    ייתכן שזה דכדוך קל , או יותר מכך, בכל מקרה יש פתרון ואל לך לסבול בשקט ולחכות שזה יעבור, פנה עוד היום לרופא המשפחתי, עלמנת שתוכל לחזור ולהנות מחייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייי

בילבולית
    27/12/2008

אני לא מייעצת מומחית. אני רק בת 22 ולאחרונה חוויתי דבר דומה, השתחררתי, נהיתי אזרחית לא מצאתי את עצמי, לא רציתי כלום, הוריי הציקו עם שאלות על החיים והעתיד לא היתה לי תשובה לכלום, עבדתי כרובוט ללא חשק והרגשתי שהלכתי לאיבוד. אני נגמלתי מזה ע" י 1.לכל שאלה שאין לי תשובה עליה שאלתי שאלה בחזרה, מה אתה מציע? אולי תעזור במקום לשאול אותו דבר כל יום?תציע?תכוון? 2. חברים,חברים,חברים, יותר נכון אנשים שאתה אוהב להיות בחברתם, מכיר, ומכבד, כן, אני לקחתי כמה דוגמאות מחברים שניהלו אורך חיים מעניין. אם תשקע במחשבות כאוניות רק תתן לעצמך אישור לא לפתור דברים ולא לרצות להתפתח. כשיש תחום עניין זה מעלה רמה אישית וערך עצמי. אני בכלל דכאונית נוראה אבל יצאתי מזה לבד , נתתי לעצמי תשובות והתחלתי ליישם חלומות. זו אך ורק דעתי האישית, בלי לפגוע או לשפוט. התגובה היא מכל הלב ורצון לשתף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה