מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה בעבודהשרונה17/07/2007
תודה על התיחסותך
אתן מקסימות ובהחלט מעודדות
כן בחרתי לוותר בלב שלם על החדר כי אני לא רוצה להיות יותר עצובה
אני רוצה להיות שמחה ואני בוחרת בזה
אני רק מקווה שיום אחד יבין שהוא טעה וגרם עוול
השאלה אם אקבע עימו שיחה נוספת אחרי כל מה שהוא גרם לי לא תהיה השפלה עבורי?
אבל מצד שני אם אני לא מעוניינת יותר בחדר אז לשם מה לשוחח עימו?
מה דעתכם?
ושוב תודה לכן על ההשקעה מזמנכם למעני
אין מילים למה שאתן תורמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשנות את מה שאפשר, לקבל את מה שלא
איילת פדה17/07/2007שרונה
ההמשך של משפט הכותרת הוא - ולחיות בשלום עם שניהם.
הבחירה שלך מכובדת, כדי להשלימה, תשחררי.
אל תצפי שהוא יבין או ישנה. תשחררי את הצורך שלך בהכרה מצידו אם את בוחרת לוותר.
אם לא, את בוחרת שלא לוותר.
הוויתור אינו על המקום הפיזי (החדר) אלה על המקום שלך. המקום שלך למולו ולמול הצוות.
ועל זה כנראה הרבה יותר קשה לוותר.
לכן יש טעם בשיחה, כי החדר הוא רק הסמפטום של התחושה שלך שאין לך מקום אצלו.
ועם הרגשה כזו, באמת קשה לחיות בשלום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על הפרגון
איילת פדה17/07/2007ואפרופו מקום, שרונה
לך יש הרבה מקום בלב.
את רגישה ונדיבה בפרגונים שלך אלינו.
בשמחה יקירה. כיף לתת לך.
זה גם מאיר אור נוסף על הקושי שלך עם הבוס - שהסגנון שלו כל כך שונה.
הייתי מציעה לשקול גם אופציה, שאתם פשוט שונים. מאוד שונים. אצלך הנתינה והרגישות הם לחם חוק, ואצלו הלחם צר והמים לחץ בכל מה שקשור לביטוי רגשות ורגישות.
אם תוכלי להתחבר לכך שזה עניין שלו, ולא משהו אישי כלפייך, אולי יהיה לך קל יותר לשחרר.
לא לצפות היכן שאין ממה.
במידה ועדיין קשה, תחזרי אלינו ונתקוף את הסוגיה מכיוונים נוספים.
בפרט אם תחליטי שאת כן רוצה להתמודד מולו, ולזכות בהכרה שאת כה ראויה ומשוועת לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוח ההתמדה
איילת לחמי18/07/2007שרונה
אני מצטרפת ומחזקת את דבריה של איילת פדה
יש מקום רב כן לפנות אליו ולא לוותר- ראשית כי את מרגישה פגועה והוא כאחראי על צוות עובדים ראוי שידע זאת.
ולא זו אינה השפלה- את הבושה הוא צריך לחוש על כך שהוא לא מטפל בעיניינים של עובדיו כראוי. את לא צריכה לחוש בושה על מה שאת מרגישה.
פני אליו ויזמי את השיחה. עזבי את עניין החדר אם אכן בחרת לא לרצות אותו אךשוחחי עימו על היחס שאת מצפה לקבל. לא מה הוא עשה לך אלא מעכשיו מה את רוצה- תהיי פרקטית. הביאי את הצד של העובדת המעולה שהינך לידי ביטוי. לא את אותות כל הדברים תראי מיד אך המים אינם חוצבים בסלע מעצם מרקמם אלא מכוח התמדתם....
לאחר שתשחררי את המשא הזה מעלייך נמשיך הלאה על מנת לשפר את הרגשתך בקרב הצוות כולו
שיהיה המון בהצלחה, מחכות לשמוע עידכונים והצלחות מפיך
איילת לחמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)